088 0101 200 [email protected]

Voormalig judoka Dennis van der Geest kwam een tijd geleden samen met zijn vrouw Zaina bij Keukenwarenhuis.nl en waren direct verkocht. “Een prachtige showroom, met precies wat we zochten.” Daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Dennis van der Geest.

Dennis van der Geest is bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen via het internet. Ze waren op zoek naar een goed en vooral betaalbaar A-merk en dat is Nolte geworden. “Op de site van Nolte zagen we direct al wat leuke ideeën en het gaf ons op voorhand al een goed gevoel. Daarna op Google gezocht naar een grote Nolte-dealer in de buurt en zo kwamen we bij Keukenwarenhuis.nl uit.”

De keuken met een tafel van ongeveer drie meter lang is het hart van de woning. “Koken is een absolute passie van mij. Heerlijk joh! Vooral met vrienden, gepland en ongepland, om een grote tafel en lekker eten. Ik heb veel kookboeken, maar probeer ook van alles zelf uit.” Dennis en zijn vrouw wilden een strakke keuken die gemakkelijk is in onderhoud en niet echt kwetsbaar is. “Al pratend met de adviseur kwamen we op het idee om de keuken tegen twee wanden tegenover elkaar te plaatsen, een parallel keuken dus.” Het werd een strakke keuken met een aantal hoge kasten, een vaatwasser op hoogte en een schitterende apothekerskast. “Precies wat we wilden.”

 

keuken Dennis van der Geest

 

De keuken is in hoogglans en spierwit uitgevoerd. Wat de kasten betreft, zitten er overal lades in. De keuken is greeploos, waardoor je vanuit de woonkamer en vanaf de keukentafel langs de strakke op lijn liggende greeplijsten kijkt. “Het ziet er fantastisch uit!” Aan één zijde zit een grote inbouwoven, gecombineerd met een aparte combimagnetron. “Dan hebben we een grote oven en een combimagnetron en alles is strak onder elkaar ingebouwd.” Het aanrechtblad is van composiet, in de grijze kleur van de vloer. “Een beetje betonlook.” Dat maakt de keuken een harmonieus geheel.

“Ik ben bij Keukenwarenhuis.nl heel erg fijn geholpen.” Waar hij het meest blij mee was? Dat men goed meegedacht heeft. “Door gewoon goed te luisteren ontwierpen zij een keuken die direct naar onze smaak was.” Ook was hij erg blij dat er de tijd voor hun is genomen. “Toen wij er waren, was het er gezellig druk, de koffiemachine maakte overuren.” Al met al vonden ze het een heel plezierige ervaring. “We waren in meer keukenwinkels geweest, maar qua keuze, service en knowhow konden ze daar nog niet in de schaduw van Keukenwarenhuis.nl staan. Ja, en dan spreek ik ook namens Zaina, want zij is heel gelukkig met haar keuken!”

Tegenwoordig heeft Dennis van der Geest een Novy afzuigkap in zijn keuken hangen, ook geleverd door Keukenwarenhuis.nl. Novy afzuigkappen hebben een hoog rendement, hoge kwaliteit en een stille werking. Hier kun je meer lezen over de Novy afzuigkap.

 

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest