088 0101 200 [email protected]

In Nieuw-Vennep wonen Kim en Evan, samen met hun kids, hond en kat. Het stel besloot de keuken op te knappen en kwam voor de nieuwe keuken naar Keukenwarenhuis.nl. In de eetkamer staat nu een prachtige hoogglans witte keuken. Hoog tijd om een kijkje te nemen in de keuken van Kim en Evan.

 

Kim en Evan kwamen een advertentie tegen van Keukenwarenhuis.nl in het Witte weekblad, het plaatselijke suffertje. “We gaan niet stad en land af om keukens te bekijken, dus we zijn spontaan naar de winkel gegaan en het was gewoon goed” zegt Evan. In de showroom in ter Aar kwamen ze precies tegen wat ze voor ogen hadden. “De deuren van de keukenkasten waren ingefreesd, waardoor de keukenkasten greeploos lijken, dat vonden we erg mooi.”

details kim en evan

 

Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, beginnen ze te lachen. “Die was echt aan vervanging toe” zeggen ze in koor. De oude keuken had veel handgrepen en oogde voor het stel erg onrustig door de verschillende lijnen in de keuken. Voordat Kim en Evan naar de showroom kwamen, zijn ze langs de buren geweest om inspiratie op te doen voor de indeling van de keuken. “Zo hebben we dingen die we mooi vonden bij de buren eruit geplukt en samengevoegd.” Of ze ook iets terug willen zien van de oude keuken? “NEE!” ze beginnen te lachen.

De oude keukenoude keuken Kim en Evan

 

Er waren wel wat wensen voor de keuken. Zo wilden ze graag een vernieuwing van de oude keuken, een groot blad en vooral symmetrie was een grote wens voor de nieuwe keuken. “We wilden graag een strak en rustig geheel en heel graag Portugese tegeltjes.” Ook wilden ze graag een koof voor de afzuigkap. In de vorige keuken hadden ze een filter voor de afzuigkap. “Nu wilden we graag een afzuigkap naar buiten.” Verder stond het ontwerp voor de keuken min of meer vast. “Er zijn niet veel mogelijkheden voor deze ruimte.”

details kim en evan

 

De adviseurs dachten goed met het stel mee. “We wilden eigenlijk meer lades en geen trekkasten ertussen.” Uiteindelijk zit er toch een trekkast in de keuken, wat heeft geholpen bij het creëren van een rustiger beeld. Ook zijn ze erg te spreken over de kennis van de adviseurs. “Wat kan wel en wat kan niet.” Zo hebben ze getwijfeld over een inbouw koffiemachine, maar omdat ze graag symmetrie in de keuken wilden had de wijnklimaat koelkast de voorkeur. “We houden ook van wijn, daarom hebben we toch gekozen voor een wijnklimaat koelkast in plaats van een inbouw koffiemachine.” Nu staat er een los koffieapparaat op het aanrecht.

details kim en evan

 

Zowel het voorwerk als de plaatsing van de keuken is via Keukenwarenhuis.nl gedaan. “De monteurs maken echt een feest van het werk.” Het hele traject is goed gegaan. In de benedenruimte staat nu een prachtige hoogglans witte rechte keuken. “De keuken is compleet, strak, praktisch en brengt rust in de ruimte.” De Portugese tegeltjes, die het stel elders gekocht heeft, maken de ruimte helemaal af. “Door een vakantie in Portugal zijn we geïnspireerd geraakt om voor deze tegels te kiezen.” Ze zijn ook erg blij met de afzuigkap. “Een platte afzuigkap zet je van alles op, dat kan hier niet” zegt Kim.

 

De keuken is voor Kim en Evan een belangrijke woonruimte in huis. “We zitten hier eigenlijk het meest, we doen hier alles.” Boven is de woonkamer, waar de kinderen vaak gamen. “Wij zitten graag hier, lekker met een bakkie koffie. Als er mensen zijn zitten we ook hier” zegt Evan. Ook in de avond zitten ze er graag met een bakkie koffie of een lekker wijntje tv te kijken.

details keuken kim en evan

 

Het stel is ontzettend blij met hun nieuwe keuken. “Het is exact geworden zoals gehoopt.” De hele keuken vinden ze prachtig en geeft veel ruimte. “Hoe het hier was, kwam alles veel meer op je af, nu heb je optisch meer ruimte door het licht.” Verder zijn ze erg blij dat ze van gas naar inductie zijn gegaan en met de Quooker. “De kookplaat bevalt goed en de Quooker is super fijn!” zegt Kim.

details kim en evan

 

Kim en Evan zijn heel erg tevreden over de keuken en de goede service van Keukenwarenhuis.nl. “We hebben de plaatsing van de keuken uit moeten stellen vanwege een lekkage in huis, maar ze waren bij Keukenwarenhuis.nl erg meegaand en dat was helemaal geen probleem” zegt Evan. Ook over de communicatie waren ze erg tevreden, ze vonden het fijn dat er tijd voor ze genomen werd en tot slot vonden ze het fijn dat er een paar weken na oplevering contact is opgenomen om te bespreken of alles naar wens is. “Bij Keukenwarenhuis.nl zijn ze goed, prima en erg meegaand!”

kijkje in de keuken kim en evan

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest