088 0101 200 [email protected]

Een afzuigkap wordt in de meeste keukens dagelijks gebruikt. De belangrijkste functie van een afzuigkap is natuurlijk het afvoeren van kookdampen. Maar ook het afvoeren van fijnstof en sterke kookluchten, zodat deze niet in je huis blijven hangen. Tegenwoordig zijn er meer functies waar je bij het kopen van een afzuigkap rekening kunt houden. Het design, verlichting, maar bijvoorbeeld ook technische snufjes of het aantal decibel van een afzuigkap. Een stille afzuigkap klinkt te mooi om waar te zijn, maar ze bestaan echt! Met een stille afzuigkap is koken nóg fijner.

 

Een stille afzuigkap

 

Afzuigkappen maken, tot grote ergernis van veel mensen, best wat herrie. Teveel herrie is natuurlijk nooit goed, maar het geluid van een afzuigkap is nou eenmaal aanwezig in je keuken. Gelukkig komen er tegenwoordig steeds meer stille afzuigkappen op de markt.

 

Kom tot rust in je keuken tijdens het koken. Kook in een oase van rust met een stille afzuigkap. Bovendien is de keuken tegenwoordig niet alleen een plek om te koken en tot rust te komen, maar zien we steeds vaker dat de keuken een plek is waar mensen samen komen. Met een stille afzuigkap wordt het een stuk makkelijker om elkaar goed te verstaan in de keuken. Zo blijft je keuken een plek om fijn samen te komen.

 

 

De stille afzuigkap van Novy

 

Koken wordt een hele andere belevenis met de stille afzuigkappen van Novy. Deze afzuigkappen zijn ontworpen om stiller te zijn dan hetgeen je kookt. Met een duurzame en stille motor, een unieke randafzuigingtechniek, een design en afwerking in hoogwaardige materialen en een uiterst efficiënte afvoer van geurtjes zijn er een hoop redenen om voor een Novy afzuigkap te kiezen. Er is een ruime keuze aan soorten afzuigkappen.

 

 

Onderhoud

Een Novy afzuigkap is gemakkelijk in onderhoud. Bovendien hebben bijna alle afzuigkappen van Novy een vervangingsindicator die oplicht en aangeeft dat de monoblockfilter vervangen moet worden. Super handig!

 

 

Wil je meer weten over stille afzuigkappen van Novy of wil je graag advies over de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms.

 

 

Meer keukeninspiratie?

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest