088 0101 200 [email protected]

Of je nu een kookeiland wilt of een paralel keuken. Een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is een hele mooie moderne keuze die je keuken er al snel ruimtelijk uit zal laten zien. Wat zijn nu behalve dat strakke design de andere voordelen van een geïntegreerd afzuigsysteem?

Energiezuinig

Zo een geïntegreerd afzuigsysteem is een stuk energiezuiniger dan een afzuigkap. Dit komt omdat dampen sneller af worden gezogen en tevens een kortere afstand afleggen dan wanneer de afzuigkap zich boven de kookplaat bevind. Het afzuigsysteem hoeft daarom minder hard te werken.

Minder geluid

Omdat de afzuigkap minder hard hoeft te werken en de dampen een minder grote afstand af zullen leggen, zal je merken dat het ook verschil maakt in de hoeveelheid geluid van het afzuigen. Een geïntegreerd afzuigsysteem maakt namelijk minder geluid dan een afzuigkap.

Flexibel

Je kunt met een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem heel veel kanten op in de keuken. Er hoeft namelijk geen rekening meer gehouden te worden met de luchtafvoer zoals dat bij een afzuigkap altijd ging. Dit maakt dus dat je heel flexibel bent in de locatie van je kookplaat.

Veel variatie

Er zij heel veel verschillende soorten kookplaten met zo een systeem. Het is maar net welke het meeste aan zal sluiten bij jouw wensen. Ieder merk heeft zo zijn eigen vormgeving en kwaliteiten. Doe daarom goed onderzoek naar welke kookplaat perfect bij jou wensen aansluit en kook de sterren van de hemel.

Ruimtelijk

Als laatste. We hadden het al aangegeven, namelijk de ruimtelijkheid die het op zal leveren. Er is namelijk geen zwevend element meer in de ruimte of een ‘blok’ aan de muur. Dit maakt het geheel een stuk ruimtelijker en strakker. Deze vormgeving past dan ook helemaal in deze tijd. Keukens horen namelijk nu bij onze woonomgeving en zijn vaak verbonden aan de woonkamer. Door dan bijvoorbeeld een kookeiland te hebben waar geen afzuigsysteem boven hangt, heb je vrij zicht en dat maakt het allemaal net een stukje gezelliger.

Benieuwd of wij uw droomkeuken kunnen voorzien van zo een prachtige kookplaat? Kom dan gerust langs bij een van onze twee showrooms en laat je adviseren. Je kunt sommige kookplaten ook testen, zodat je weet wat je in huis zou halen. Maak hier alvast een afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Meer lezen?
– Alles over de meest moderne keukenapparatuur!
– Nog meer luxe in je keuken met een Quooker.
– Hoe kun je wokken op inductie.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest