088 0101 200 [email protected]

Een van de keukentrends in de keukenwereld is toch wel een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, zo zijn er nu ook de kookplaten van Bora met kookveldafzuiging. In deze blog vertellen we meer over enkele voordelen van deze Bora kookplaten.

 

Voordelen van Bora kookplaten

 

Schone lucht

Bora haalt de geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit de pan, daarom kunnen kookdampen niet eerst opstijgen en zich in de ruimte verspreiden. De vrijgekomen vetdeeltjes worden opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter. Hierdoor kook je in schone lucht.

 

Vrij zicht in de keuken

Geen storende afzuigkap meer. Met het kookveldafzuigsysteem heb je geen unit meer in de keuken hangen en is het gedaan met randen en hoeken op hoofdhoogte en beslagen brillen. De keuken krijgt hierdoor ook nog eens een ruimtelijke uitstraling.

 

Opvangbak

O jee, er valt een voorwerp in de kookveldafzuiging. En nu? Geen zorgen! Wanneer er een voorwerp in de kookveldafzuiging valt, komt deze in een opvangbak terecht die je vervolgens heel eenvoudig weer kunt verwijderen. Het roestvrijstalen vetfilter zorgt ervoor dat voorwerpen niet in de luchtgeleiding worden gezogen.

 

Eenvoudig schoonmaken

Een afzuigkap schoonmaken kan een intensief klusje zijn. Bora heeft dit een stuk gemakkelijker voor je gemaakt. Je kunt door de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening de onderdelen die in contact komen met kookdampen eenvoudig verwijderen. Onderdelen zoals bijvoorbeeld het vetfilter en de vetfilterbak mogen in de vaatwasser gereinigd worden. Verder maak je de kookplaat met kookveldafzuiging gemakkelijk schoon met een doek.

 

Ben je benieuwd naar de kookplaten van Bora? Kom langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat. Ondanks het grote chip-tekort, kan Bora naar de verwachte leverweek leveren.

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest