088 0101 200 [email protected]

Hou je van kleur in de keuken en ben je benieuwd welke kleuren 2022 voor je in petto heeft op het gebied van keukens? Je hebt op onze blog al eerder kunnen lezen over verschillende keuken kleurentrends van 2022, in deze blog hebben we ze speciaal voor jou op een rijtje gezet!

 

Keuken kleurentrends

 

keuken kleurentrends 2022 saliegroen

De salie groene keuken
De meest populaire kleur van 2022 in het interieur: sage green, oftewel saliegroen. Ook in keukenwereld zie je deze trend goed terug met prachtige saliegroene fronten. Een kalmerende kleur, geïnspireerd door de natuur: de kruidenplant salie met fluweelachtige, zachte bladeren. Saliegroen is groen tot zilvergrijs en combineert uitstekend met kleuren zoals wit, zwart, grijs, hout, pastel kleuren, zandkleuren, bruine tinten, goud en messing en andere groentinten. Kortom: een hele veelzijdige kleur!

 

de grijze keuken

De grijze keuken
Wanneer je twijfelt tussen een witte en zwarte keuken, is daar ook de perfecte middenweg: grijs. We zien verschillende soorten grijs terug in keukenland, maar de drie grijstinten die er dit jaar toch wel bovenuit springen zijn greige (mix van grijs en beige), vulkaangrijs (middengrijs) en grafiet grijs (donkergrijs). Ook grijs is een veelzijdige kleur, grijs combineert namelijk uitstekend met onder andere houttinten, bruintinten als camel, pastelkleuren, maar ook andere grijstinten voor een ton-sur-ton look.

 

zwarte houtlook keuken

De zwarte houtlook keuken
De zwarte keuken is inmiddels niet meer weg te denken en nog altijd erg populair. Zo ook de zwarte houtlook keuken. Een prachtige zwarte keuken met de natuurlijke uitstraling van hout. Door de houtlook creëer je een warme sfeer in huis. Ook de zwarte houtlook keuken is gemakkelijk te combineren: creëer contrast met een wit werkblad of een marmerlook werkblad. Verder combineert RVS, koper, goud en brons uitstekend met de zwarte houtlook keuken.

 

Diepblauw

De diepblauwe keuken
Tot slot de diepblauwe keuken. Een prachtige trend in keukenland is de diepblauwe keuken. Als je aan blauw denkt, denk je meteen aan goud. Blauw en goud zijn een fantastische combinatie. Ook combineert diepblauw goed met wit, grijs, hout en zandkleuren. Wil je meer contrast? Combineer de diepblauwe keuken dan met okergele details!

 

 

Wil jij meer kleur in de keuken? Kom langs in onze showrooms om inspiratie op te doen! In de showrooms kun je alle bovenstaande keuken kleurentrends in het echt komen bewonderen. Ben je er al helemaal uit? Maak dan alvast een afspraak, dan realiseren wij jouw droomkeuken!

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest