088 0101 200 [email protected]

Een woontrend die we al een tijdje terug zien in het interieur: marmer. Naast het bekende witte marmer blad met bruine of grijszwarte nerf zie je nu steeds meer verschillende kleuren marmer. We vertellen je graag meer over deze nieuwe keukentrend: gekleurd marmer.

 

Marmer werkblad

Een marmer werkblad is een echte blikvanger in huis en geeft de keuken een moderne en luxe uitstraling! Je kunt kiezen voor een echt marmer werkblad, maar ook voor een marmer look werkblad. Omdat een echt marmer blad veel onderhoud nodig heeft en ook de prijs van echt marmer aan de hoge kant ligt, is een marmer look een fantastisch en betaalbaar alternatief.

 

Gekleurd marmer

 

Gekleurd marmer

Naast de bekende witte uitvoering met bruine of grijszwarte nerf, zijn er diverse kleuren marmer(look) verkrijgbaar. Creëer je een chique look met een zwart marmer werkblad met witte nerf of een neutrale look met een grijs marmer werkblad en witte nerf.

 

Woontrend gekleurd marmer

Naast de standaard kleuren zien we dit jaar veel gekleurd marmer terug in het interieur. Het mag echt opvallen! Groen, rood, geel, roze, het mag allemaal. Deze woontrend kun je goed terugbrengen in de keuken door gebruik te maken van meubels en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een eettafel met een gekleurd marmer (look) blad. Laat dan wel de kleur met kleine accenten terugkomen in huis. Liever wat subtieler? Dan kun je ook kiezen voor leuke accessoires: servies, onderzetters, potjes, of zelfs kaarsen met marmerlook.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Kom langs in onze showrooms en laat je inspireren. Of maak alvast een afspraak zodat onze adviseurs samen met jou je droomkeuken kunnen realiseren. De koffie en thee staat alvast klaar!

 

Meer keukentrends

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest