088 0101 200 [email protected]

Het is weer herfst en we gaan langzaam weer het najaar in, hoog tijd om wat meer knusheid in huis toe te voegen. Dat kan natuurlijk ook in de keuken! In deze blog geven wij tips voor een knusse herfst keuken. Lees gauw verder!

 

Een knusse herfst keuken

Herfst boeket
Van een kleurig herfst boeket fleurt de hele keuken op. Maak een prachtig veldboeket met herfstbloemen. Ook een mooie vaas met rode, oranje en/of gele takken van een boom kan de keuken sieren. Of je nu een mooie bos bloemen neerzet in herfstkleuren of een mooie vaas met herfsttakken, de keuken krijgt direct herfst vibes.

 

Kaarsen
Denk je aan knusheid, dan denk je aan kaarsen! Ga bijvoorbeeld voor kaarsen in een mooie bruine glazen pot of een mooie gouden pot. Ook waxinelichtjes kunnen de boel erg gezellig maken. Wil je helemaal het ultieme herfstgevoel in huis halen? Kies dan voor geurkaarsen! Kaneel, sinaasappel en pumpkin spice zijn heerlijke geuren voor de herfst. Let wel op: laat natuurlijk geen kaarsen branden in de keuken als je zelf niet in de keuken bent i.v.m. brandgevaar. Een leuk alternatief zijn kaarsen op batterijen!

 

Accessoires keuken

 

Pompoenen
Pompoenen zijn natuurlijk onmisbaar voor het ultieme herfstgevoel. Eetbare pompoenen kun je lekker verwerken in de lekkerste stoofpotjes (daar gaat de keuken ook nog eens lekker van ruiken, win-win), maar je kunt ook pompoenen als decoratie in je keuken neerzetten. Herfstgevoel gegarandeerd!

 

Eten en drinken
Dit gaat niet zozeer om decoratie zelf, maar de geur van eten en drinken. Zo geeft een vers gebakken appeltaart een ultiem knus gevoel in de keuken. Net als dat lekkere kopje kruidige thee of heerlijke bakje koffie.

 

knusse herfst keuken

 

Stoffen
Om de keuken extra herfstsferen te geven kun je denken aan handdoeken en theedoeken in herfstkleuren of met herfstige opdrukken zoals pompoenen en bladeren.

 

Andere decoratie
Haal (in de winkels) kaneelstokjes, steranijs, kastanjes, walnoten en mooie (kunst) bladeren. Deze producten zijn perfect om je keuken mee te decoreren!

Welke tips ga jij gebruiken om je keuken een knusse herfstsfeer te geven? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar!

 

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest