088 0101 200 [email protected]

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: wat voor de een een prachtige keuken is, vind de ander helemaal niks en andersom. Smaak is ontzettend persoonlijk en daarom laten we je in dit artikel een kleine greep uit de verschillende keukenstijlen zien.

 

Een prachtige keuken – keukenstijlen

 

Landelijke keuken

De landelijke keuken
De landelijke keuken kenmerkt zich door gezellige en decoratieve elementen. De aandacht gaat vooral uit naar de sierlijke grepen of knopjes. Deze klassieke en decoratieve elementen creëren samen een sfeervolle en warme keuken. Tegenwoordig kent de landelijke keuken ook meerdere substijlen, bijvoorbeeld de modern landelijke stijl en de klassieke landelijke stijl.

 

moderne stijl

De moderne keuken
De moderne keuken is dankzij de minimalistische vormgeving eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder interieur. Deze keukenstijl heeft over het algemeen een strakke en minimalistische vormgeving. In plaats van rondingen zien we vaak simpele, rechte lijnen. Het lijnenspel zie je ook terug in de gekozen inbouw apparatuur en (semi-) greeploze keukendeuren.

 

Industriële stijl

De industriële keuken
De industriële keuken kenmerkt zich door een robuuste en stoere uitstraling. Vaak wordt gebruik gemaakt van grove materialen, zoals roestvrijstaal en beton. Het ruwe randje geeft de keuken hun eigen karakter.

 

Scandinavische stijl

De Scandinavische keuken
De Scandinavische keuken staat voor rust en staat dankzij het brede kleurpalet prachtig in ieder interieur. In de Scandinavische keuken zie je veel hout terug, naturel of juist in donkere tinten. Dat kan voor de keukenkasten, het aanrechtblad maar ook een prachtig houten tafelblad voor je eettafel.

 

 

Zoals je ziet zijn er veel verschillende stijlen en dit is nog maar een greep van wat er werkelijk mogelijk is. Kortom: ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showrooms of maak een afspraak voor advies op maat: wij helpen je graag om jouw prachtige keuken te realiseren. 

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest