088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en ben je aan het oriënteren naar verschillende soorten handgrepen? In deze blog vertellen we meer over handgrepen, maar in het speciaal de Engelse handgreep. Wil je hier meer over weten? Lees dan gauw verder!

 

Verschillende soorten handgrepen

Wanneer je een nieuwe keuken uitkiest kunnen alle verschillende keukenonderdelen nogal op je af komen. Het zijn er een hoop. Gelukkig weten onze keukenspecialisten dit altijd goed uit te leggen. Zo heb je ook verschillende soorten handgrepen in de keuken. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld knoppen, een handgreep, een greeplijst of een greeploze keuken. De Engelse stijl handgreep valt in de categorie handgreep.

 

Engelse handgreep

 

De Engelse handgreep

De Engelse handgreep is er in een messing kleur en zwart en karakteriseert zich door de stoere, industriële maar verfijnde look. Met deze handgreep maak je echt een statement in de keuken.

 

Hoe kun je de Engelse handgreep combineren

De moderne keuken en modern landelijke keukens lenen zich zeer goed voor de Engelse stijl handgreep. Ook de industriële keuken kan deze handgreep goed hebben. Deze handgreep past bij vele verschillende kleuren keukens, denk bijvoorbeeld aan messing bij een greige, saliegroene of diepblauwe keuken en bij de zwarte handgreep aan een witte keuken of grijze keuken. Extra gaaf om deze handgrepen te combineren met een messing spoelbak en kraan, of in het geval van een zwarte handgreep met een zwarte spoelbak en kraan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Misschien heb je nog vragen na het lezen van deze blog? Kom dan gerust langs bij een van onze twee showrooms om je te laten informeren. Wil je meteen hulp van een keukenspecialist? Maak dan hier een afspraak.

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest