088 0101 200 [email protected]

Met het Bora kookveldafzuigsysteem krijgen kookdampen en – geurtjes niet eerst de kans om op te stijgen, maar worden deze meteen weggezogen waar ze ontstaan: direct bij het kookveld: recht uit de pan. In deze blog vertellen we meer over de voordelen van dit systeem.

 

Bora kookveldafzuigsysteem – de voordelen

 

#1 Schone lucht

Kookdampen kunnen niet eerst opstijgen en zich in de ruimte verspreiden: Bora haalt de geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit de pan. De vrijgekomen vetdeeltjes worden opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter. Hierdoor kook je in schone lucht.

 

#2 Geen storende afzuigkap

Met het kookveldafzuigsysteem heb je geen unit meer in de keuken hangen. Hiermee is het ook gedaan met randen en hoeken op hoofdhoogte en beslagen brillen. Dit geeft de keuken een ruimtelijke uitstraling.

 

#3 Reinigingscomfort

Het schoonmaken van traditionele afzuigkappen is duur en tijdrovend. Een aantal onderdelen kunnen heel eenvoudig in de vaatwasser schoongemaakt worden.

 

#4 Effectief

De Bora kookveldafzuiging is intelligent en uiterst efficiënt.

 

Ben je benieuwd naar de kookveldafzuigsystemen? Kom langs in onze showrooms of maak alvast een afspraak voor advies op maat. Ondanks het grote chip-tekort, kan Bora naar de verwachte leverweek leveren. 

 

Meer over keukenapparatuur

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest