088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom langs in de grootste keukenshowrooms van Nederland in Ter Aar (ZH) en Dordrecht. Met de Valentijns acties koop je jouw keuken met mega korting. Uitsluitend in de periode van nu tot 14 februari 2022. Ook als je niet verliefd bent!

 

Valentijns keukens

Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, kaarten of andere liefdevolle verrassingen: Valentijnsdag! Wil je jezelf of je geliefde echt een mooi cadeau doen? Kom langs tijdens onze valentijns actie dagen. Natuurlijk zijn deze acties voor iedereen en kun je niet een hele dag, maar deze hele week profiteren van fantastische acties. Wordt weer verliefd op je keuken! Je bent welkom zonder afspraak te maken, iedereen wordt op volgorde van aanmelding bij onze gastvrouw geholpen. Bekijk hier onze valentijns keukens!

 

valentijns acties

 

Handig om te weten:

  • Alle keukens is what you see is what you get, maar natuurlijk zijn de keukens ook aanpasbaar aan de maten en wensen van de keuken en/of op afroep tegen meerprijs.
  • Voor iedere klant nemen we de tijd om eventuele aanpassingen te berekenen voor een pasklare offerte.
  • Genoemde prijzen zijn ECHT en UITSLUITEND geldig tijdens de Valentijns actie, vanaf nu tot en met maandag 14 februari 2022.
  • Deze prijzen zijn tot stand gekomen in samenwerking met alle betrokken leveranciers en zijn dus echt een 1-malige package deal afhaal actie! Maximaal 1 keuken per adres en uitsluitend voor particulieren (niet geldig voor bedrijven).
  • Montage en transport in overleg en tegen meerprijs mogelijk.
  • Niet één dag, maar een hele week lekker gespreid, heerlijk rustig en veilig shoppen!

 

 

Bekijk hier onze valentijns keukens! 

Valentijns acties

Een greep uit onze valentijns keukens.

 

 

Leestips voor meer keukeninspiratie:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest