088 0101 200 [email protected]
keukenblog cover
Julienne snijden doe je zo! – Snijtechniek

Julienne snijden doe je zo! – Snijtechniek

Juli-wat snijden, zal je wellicht denken? Julienne snijden! Deze snijtechniek houdt in dat je ingrediënten, vaak groenten, in fijne reepjes snijd. Mooi gesneden ingrediënten kunnen een wereld van...

Cinnamon rolls om van te smullen – Recept

Cinnamon rolls om van te smullen – Recept

Is er iets lekkerder dan een warme cinnamon roll met romige topping? We hebben niet het snelste recept voor jullie, maar wel het lekkerste! Neem daarom de tijd om dit heerlijke recept te maken en...

Keuken Verven – Tips

Keuken Verven – Tips

Ben je toe aan een nieuwe keuken, maar is je huidige keuken nog veel te goed? Dan kan je tussen een paar dingen kiezen; (1) het renoveren van de keuken - door bijvoorbeeld de keuken te voorzien van...

Zelf cranberrysaus maken

Zelf cranberrysaus maken

Cranberrysaus hoort bij de koudere maanden. Deze bordeauxrode compote past perfect bij de gerechten uit het culinaire jachtseizoen, zoals een gebraden fazant of een smeuïge hertenbiefstuk. Het...

Makkelijk Worteltaart Recept

Makkelijk Worteltaart Recept

Worteltaart, jammie! Op het eerste gezicht klinkt het gek – groente in een zoete taart – maar de carrot cake is bij jong én oud een groot succes. Worteltaart recepten zijn vaak vrij uitgebreid, met...

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest