088 0101 200 [email protected]

De keuken is aan vervanging toe en je zou deze het liefst snel vervangen. Alleen kom je er bij het uitzoeken van een nieuwe keuken achter dat er veelal lange levertijden zijn. Keukenwarenhuis.nl heeft de oplossing. Heb je met spoed een nieuwe keuken nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres, wij leveren namelijk vele soorten keukens binnen 7 dagen.

 

Met spoed een nieuwe keuken nodig? Keukens binnen 7 dagen!

Wachten op een keuken behoort tot het verleden. Bij Keukenwarenhuis.nl leveren we namelijk keukens binnen 7 dagen in ieder denkbaar budget en opstelling. Betaalbare voorgemonteerde Duitse A-merk keukens in iedere maat en opstelling, direct uit voorraad leverbaar. Naast dat voorraadkeukens in heel veel gewenste opstellingen te verkrijgen zijn, zijn ze bovendien snel leverbaar en ook nog eens gunstig in prijs.

 

Keukens uit voorraad – met spoed een nieuwe keuken

Alle keukenkasten staan klaar in het magazijn en dat is een heel fijn voordeel: door de grote voorraad kunnen de voorraadkeukens namelijk voor zeer scherpe prijzen aangeboden worden! Of je nu op zoek bent naar een mat zwarte keuken, een kader keuken, betonlook of een hoogglans witte keuken, doordat we vele verschillende soorten keukenstijlen leveren is er voor iedereen wat wils. Ook aanrechtbladen en apparatuur kunnen direct uit voorraad geleverd worden.

 

Voordelen keukens uit voorraad

 

Voor elk budget

Sta je voor een keuze: of een nieuwe keuken of op vakantie? Wat als dat niet nodig is? Onze voorraadkeukens zijn zeer scherp geprijsd waardoor je flink kunt besparen op een nieuwe keuken. Stel dat het er allebei in zit!

 

Met spoed een nieuwe keuken

Met spoed een nieuwe keuken nodig? In tegenstelling tot bestelkeukens, zijn voorraadkeukens flexibel en snel. Wanneer je vandaag een keuken besteld, kan deze binnen 7 dagen bij jou thuis staan.

 

Breed assortiment

Om te beginnen is er voor elke smaak een voorraadkeuken door ons brede assortiment. Of je nu op zoek bent naar een landelijke keuken, een moderne keuken of een kader keuken, doordat we verschillende soorten keukenstijlen en kleuren op voorraad hebben is er voor iedereen wat te willen.

 

Geen bouwpakket

De keukenkastjes zijn reeds voorgemonteerd en onder optimale condities in elkaar gezet in de fabriek. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een stevige en veilige basis, maar is de keuken bovendien eenvoudig te monteren door jezelf of de monteur.

 

Kortom: een voorraadkeuken is niet alleen snel leverbaar, maar is ook betaalbaar, van goede kwaliteit en is tot slot in vele soorten stijlen en opstellingen verkrijgbaar.

 

Een kleine greep uit onze voorraadkeukens

met spoed een nieuwe keuken - Actiekeuken 51 Darren

Actiekeuken 51 – Darren

Actiekeuken Yvon

Actiekeuken 145 – Yvon

Actiekeuken 26 Brit

Actiekeuken 26 – Brit

 

Bekijk hier alle voorraadkeukens!

 

Heb jij met spoed een nieuwe keuken nodig? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest