088 0101 200 [email protected]

Laat je inspireren door ons nieuwste gratis eBook: Lookbook 2024! In dit inspiratie magazine lees je alles over onder andere onze voorraadkeukens, aanrechtbladen uit voorraad en de unieke voordelen. Dus zet gauw een kopje koffie of thee en lees gauw verder.

 

Lookbook 2024 – Laat je inspireren!

 

Ben je op zoek naar inspiratie en ben je benieuwd naar de verrassende mogelijkheden in jouw keuken? Laat je inspireren door ons nieuwe lookbook 2024. In dit lookbook hebben wij alle voorraadkeukens en bijbehorende opties voor je samengevat. Hierdoor heb je een handig overzicht van alle mogelijkheden. Ook lees je in dit lookbook meer over aanrechtbladen uit voorraad, Quartztop aanrechtbladen en bovendien over de voordelen van voorraadkeukens. Kortom, een inspirerend magazine. Niet alleen boordevol informatie, maar ook inspiratie.

 

Bekijk het lookbook van 2024 >>

 

Verschillende keukenstijlen

Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne keuken, een groene keuken, een betonlook keuken of een kaderkeuken. Keukenwarenhuis.nl heeft het. In dit lookbook gaan we daarom dieper in op de modellen die wij uit voorraad kunnen leveren.

 

Verschillende opties

Niet alleen zijn er veel verschillende keukenstijlen verkrijgbaar, maar ook zijn er diverse opties mogelijk. Je leest meer over verschillende soorten handgrepen, soorten aanrechtbladen en bovendien zijn er ook luxe oplossingen mogelijk zoals bijvoorbeeld een Le Mans hoekkast of een apothekerskast.

 

Alle opstellingen mogelijk

Tot slot zijn de voorraadkeukens in elke gewenste afmeting en opstelling uit voorraad leverbaar. Dus of je nu een grote keuken of een kleine keuken hebt, het is allemaal mogelijk.

 

Enkele voordelen van keukens uit voorraad

  • Een scherpe prijs!
  • Direct leverbaar, keukens binnen 7 dagen!
  • Hoogwaardige Duitse kwaliteit
  • Reeds voorgemonteerd, geen bouwpakket
  • Gratis en vrijblijvend persoonlijk ontwerp en advies

 

Bekijk het lookbook van 2024 >>

 

Ben je er nog niet helemaal uit wat je mooi vindt en wil je onze voorraadmodellen graag in het echt komen bekijken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms. Je vindt hier alle keukenstijlen, bijvoorbeeld de betonlook keuken, de groene keuken en de zwarte keuken! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Nog meer inspiratie lezen na het lookbook?

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest