088 0101 200 [email protected]

Laat je inspireren door ons nieuwste eBook: Lookbook 2023! In dit inspiratie magazine lees je alles over de laatste keukentrends, over kleuren en afwerkingen, verschillende keukenstijl en warmwaterkranen. Het lookbook kun je helemaal gratis bekijken!

 

Bekijk het Lookbook 2023 >>

 

Doe nieuwe inspiratie op met ons lookbook voor 2023!

Ben je op zoek naar inspiratie en de verrassende mogelijkheden voor de keuken in jouw woning? Laat je inspireren door ons nieuwe lookbook voor 2023. We hebben een mooie samenvatting gemaakt van de laatste trends in de keukenbranche. Niet alleen lees je over de nieuwste trends, ook lees je tips om de trends op een stijlvolle manier in jouw keuken te realiseren. Bovendien kun je je laten inspireren door de vele sfeerfoto’s. En niet alleen sfeerfoto’s, we vertellen je namelijk ook meer over de kleuren en afwerking van keukenkastjes. In het lookbook vind je namelijk een greep uit onze collectie keukendeuren. Ben je er nog niet helemaal uit wat je echt mooi vindt? Niet getreurd, wij nemen je mee door de populairste keukenstijlen. Van strakke moderne keukens tot klassieke landelijke keukens en van industriële keukens tot Scandinavische keukens. Tot slot vertellen we je meer over warmwaterkranen. Tegenwoordig zijn warmwaterkranen niet alleen meer functioneel, maar ook échte blikvangers in de keuken. Zet een lekker kopje koffie of thee en pak ons lookbook erbij. Wil je ten alle tijden het inspiratiemagazine bij de hand hebben? Dan kun je het eBook natuurlijk ook gewoon op je toestel opslaan!

 

Bekijk het Lookbook 2023 >>

Wij hopen dat we je hebben kunnen inspireren met onze Lookbook 2023. Misschien is het nu wel echt tijd geworden voor die droomkeuken. Wil je nog meer inspiratie tot je nemen of misschien eens wat advies? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms, zodat je lekker een kijkje kunt nemen en we ook direct aan tafel kunnen om jouw vragen te beantwoorden!

 

Nog meer inspiratie:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest