088 0101 200 [email protected]

Monique en Shawn waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken. Eentje die tegen een stootje kan met twee opgroeiende zoons. Een echte leefkeuken. Die keuken hebben ze gevonden, daarom nemen we een kijkje in de leefkeuken van Monique en Shawn.

 

Het stel is bij Keukenwarenhuis terecht gekomen via vrienden. “Aangekomen in de showroom konden we op ons gemak rondkijken” zeggen Monique en Shawn. Ze waren positief verrast door de grootte van de showroom en de keuze die er is. “Het was voor ons erg gemakkelijk omdat alle voorbeeldkeukens compleet geprijsd stonden en we via een QR-code alle foto’s en zelfs video’s konden downloaden. Zo konden we deze later thuis op ons gemak nog eens bekijken.”

 

details keuken monique shawn

 

Monique en Shawn waren op zoek naar een keuken met een natuurlijke uitstraling, waar echt in geleefd kon worden. “Dat was best lastig, want we hadden niet echt veel ruimte.” Maar bij Keukenwarenhuis.nl zagen ze eigenlijk direct al een keuken die ze mooi vonden, de Nolte chalet in een mooie eiken houtlook. “We waren er meteen uit, deze keuken moest het worden. Deze stond er als eilandkeuken, dat was onze droom, maar daar was onze keuken natuurlijk te klein voor.”

 

details keuken monique shawn

 

Daarom hebben ze eerst advies ingewonnen bij verkoper Erik. “We vertelden over onze droom: een eilandkeuken en dat dit nooit zou passen. Waarop Erik zei: weet je het zeker? Ik wil toch wat gaan proberen.” Ze gingen aan tafel en Erik maakte meerdere ontwerpen voor de ruimte. “Je kon zien dat hij echt een vakman was, alles met de hand vakkundig ontworpen. En wat denk je? Erik kwam met een schiereiland ontwerp!” Een U-keuken met een schiereiland waarop gekookt kon worden. “Alleen de afzuigkap was een probleem, echt een kopstoter, zeker voor mijn man die bijna 2 meter lang is” zegt Monique lachend. De oplossing? Een Novy plafond afzuigkap.

 

kijkje in de leefkeuken monique shawn

 

Als we vragen of er wensen waren voor de keuken, was vooral de praktische invulling heel erg belangrijk. “Veel lades en kastruimte, dus met twee hoge kasten en veel bovenkasten. Allemaal in het ontwerp verwerkt.” Ook qua apparatuur waren er wel wat wensen. Ze wilden graag inductie gaan koken en vooral een grote koelkast. “Mijn man is vrachtwagenchauffeur en daarom doen we vaak alleen op zaterdag boodschappen, dus de grote koelkast werd direct ingevuld.” Omdat Shawn vaak later thuis is, wilden ze ook een goede magnetron, maar het advies was verbluffend: “Kies dan voor een AEG stoomoven met regeneratiestand, dat was de beste keuze van ons leven, want door met stoom op te warmen is het eten nog net zo lekker als dat het de eerste keer was, echt top! En de magnetron? Die missen we totaal niet! Integendeel, supergezond!” Tot slot drinkt het gezin veel thee, dus een Quooker was ook een feit. “En een voedselrestenvermaler voor ons afvalmanagement zeg maar” zeggen ze lachend.

 

details keuken monique shawn

 

Het schiereiland is de favoriete plek van het gezin geworden. “Met feestjes en verjaardagen hangen we er graag rond met vrienden en hapjes en drankjes bij de hand. Wat een gezelligheid!” Nadat de keuken klaar was, werd het pas echt een leefkeuken met alle bakjes en dingetjes voor op het aanrecht. Deze heeft Monique allemaal op internet gekocht. “Rommelig vinden velen, maar het past echt in onze leefkeuken zoals wij die voor ogen hadden, en leven doen we in onze keuken: ECHT!”

 

details keuken monique shawn

 

Heel veel leefplezier in jullie mooie keuken Monique en Shawn!

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Je kunt hier een afspraak maken voor een online gesprek om de keuken van je dromen te verwezenlijken.

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest