088 0101 200 [email protected]

Naar een keukenwinkel zonder plan? Tim en Anouk deden het! Op internet sprong de keuken er nog niet helemaal uit. Ook in de keukenshowroom in Ter Aar konden ze in eerste instantie niet vinden wat ze zochten en waren ze de keukens al aan het schrappen. Tot hun oog viel op die ene keuken, toen wisten ze meteen dat dit hem moest worden. “In een krappe 2,5 uur waren we erover uit” zegt Anouk. Het stel liet de kleur van de tafel zien. “Dat paste erg goed bij de keuken” zegt Tim. De houten keuken is prachtig geworden. Daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Tim en Anouk.

 

Tim en Anouk zijn bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen via Facebook, door het kijken van televisie en via via. “We zagen heel vaak de reclameborden via de voetbalvelden als we TV kijken” zegt Tim. “Ook keken we regelmatig even op Facebook wat er allemaal op was gezet” vult Anouk aan. Wat de doorslag gaf om een keuken bij Keukenwarenhuis.nl te kopen? “Alle mogelijkheden die er zijn. Alles is mogelijk en als iets niet mogelijk is, dan zeggen ze het ook. Daarnaast konden ze snel leveren en communiceren alles.”

 

De oude keukenoude keuken tim anouk

 

Als we vragen naar de oude keuken kijkt het stel elkaar aan en beginnen ze hard te lachen. “De oude keuken was oud, oubollig en echt heel smerig. De afzuigkap was erg vet, ik heb drie weken met een zwarte streep op mijn vingers gelopen. Zo goor was die” zegt Tim. Ze vonden ook allemaal dingen achter de keuken. “Schroevendraaiers, tandenstokers, medicatiedoosjes, de gekste dingen” zegt Anouk. Van de oude keuken herken je niks meer terug. “In de oude keuken stond een muur, het was heel smal, klein en krap.” De muur is opengebroken, waardoor er veel meer ruimte is ontstaan. Of ze iets van de oude keuken terug wilden zien? “Nee, niet in de nieuwe keuken. Maar een deel van de oude keuken wordt hergebruikt in de schuur.”

 

Plaatsing van nieuwe keukenPlaatsing keuken bij tim en anouk

 

Voor de nieuwe keuken waren er enkele wensen, vooral qua apparatuur. “We wisten nog niet wat we wilden, alleen dat we een houten keuken wilde, ik een magnetron en Anouk een specifieke oven” zegt Tim. Dus in februari kregen we de sleutel en in maart zaten we rond de tafel voor een nieuwe keuken” vult Anouk aan. In totaal zijn Tim en Anouk 10 maanden bezig geweest met de verbouwing van hun gehele woning. Het stel had namelijk een klushuis gekocht. “We hebben veel hulp gehad van de vader en opa van Anouk” zegt Tim.

 

Met de nieuwe keuken ging het bijna mis. Het stel heeft zelf de levering al een paar keer uit moeten stellen omdat de vloer en meterkast nog niet klaar waren. Maar de dag dat de keuken dan écht geleverd zou worden waren de bezorgers helaas ziek. “Toen kwamen medewerkers vanuit de showroom de keuken brengen. Echt fantastisch.”

 

eiland tim anouk

 

Het resultaat is erg mooi geworden. Er staat nu een prachtige houten L-vormige keuken met eiland in hun woning. “De adviseur heeft ons echt verrast met het idee voor het eiland.” Het eiland is namelijk lager dan de rest van de keuken, vanwege het lengteverschil tussen Anouk en Tim. Zo kan Anouk lekker bakken op het eiland en kan Tim lekkere maaltijden bereiden op het keukenblok. “Nu kunnen we allebei ons ei kwijt in de keuken.” Ook zijn ze erg blij met het aantal apparaten in de keuken. “Een oven, een magnetron en een vaatwasser. Je hebt een idee, maar of het ook allemaal past is een tweede. Achteraf gezien zit de vaatwasser heel logisch.” Tot slot zijn ze erg blij met de Quooker.

 

details tim anouk

 

“We wilden dat het huiselijk werd, gezellig, een plek waar je graag bent en het moest kloppen. Het resultaat is er” zegt Anouk. Het stel zit vaak aan de eettafel, de bank wordt nauwelijks gebruikt. “De keuze voor hout is een bewuste keuze geweest. Hout komt overal terug in huis” zegt Tim. “En zwart. Hout en zwart” zegt Anouk. De keuken past daarmee erg goed in het interieur. “Het eiland is ook erg fijn. Het is een afscheiding van de ruimte, maar als je er staat ben je wel in contact met de woonkamer.”

 

Als we het stel vragen of er iets in de nieuwe keuken boven verwachting is, hoeven ze niet lang na te denken. “Hoe gemakkelijk de keuken van jezelf is geworden, als je een la open trekt dan hoort het zo.” Voor Tim en Anouk is de keuken de plek waar ze het meeste zijn. “Je doet veel in de keuken, het is een plek die verbindt.” Tim vult Anouk aan: “ik ga door de keuken naar buiten en ik ga door de keuken naar binnen. Het voelt echt als thuiskomen.”

 

details tim anouk

 

Tim en Anouk hebben de samenwerking met Keukenwarenhuis.nl als erg prettig ervaren. “We konden meteen terecht, alles is open en eerlijk en als het niet kan zijn ze ook eerlijk. Er wordt goed beargumenteerd waarom je over keuzes moet nadenken” Ook vonden ze het heel erg fijn dat de monteur die de keuken plaatst, de keuken ook kwam inmeten. “Alles is goed overlegd en we zijn uitstekend geholpen.”

 

details tim anouk

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Je kunt hier een afspraak maken voor een online gesprek om de keuken van je dromen te verwezenlijken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest