088 0101 200 [email protected]

Joyce wist precies wat ze wilde voor haar nieuwe keuken. Ze heeft wel inspiratie opgedaan via Google en Instagram. “Daar vind je best veel inspiratie” zegt Joyce. Tijdens haar zoektocht werd duidelijk dat ze van een landelijke Scandinavische stijl houdt. Nu staat er in de keuken van Joyce en Piet een prachtige landelijke keuken. “In Scandinavische stijl met lichte kleuren en hout.” Daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Joyce en Piet.

 

Het stel is bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen via vrienden. “Vrienden van ons hebben ongeveer 1,5 jaar terug een appartement gekocht en ik vroeg daar naar de keuken. Zij houden ook erg van koken. Zo vertelden ze dat de keuken bij Keukenwarenhuis.nl vandaan kwam.” Joyce en Piet zijn geen mensen die 15 keukenboeren af willen gaan, dus hebben zij op de website gekeken. “Ik zag al wel wat keukens op de website en dacht daar moet ik wat kunnen vinden. Zodoende zijn we bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen.”

 

De oude keukenoude keuken Joyce en Piet

 

Als we vragen naar de oude keuken begint Joyce te lachen. “De oude keuken was ook een landelijke keuken en was al minstens 25 jaar oud.” Of ze graag iets aan de oude keuken terug wilden zien? “Niet bepaald! Ik weet wat ik vooral niet meer wil.” Zo wilden ze geen kastjes meer met glas ervoor en geen carrouselkast meer. “Met glas zie je alles zitten en een Le Mans hoekkast is veel beter te stofzuigen” zegt Joyce lachend.

 

details Joyce en Piet

 

De grootste wens voor de nieuwe keuken was een apothekerskast. “De apothekerskast blijft een rommeltje, maar is wel heel erg fijn. Ook een normale oven was een belangrijke wens. “Wij hadden voorheen een combi-oven. Maar je bent óf een oven óf een magnetron, niet allebei. Nu heb ik alleen een oven en daar ben ik erg blij mee.” Een belangrijke voorwaarde voor de oven was ook dat deze zo simpel mogelijk was. “Gewoon een lekkere simpele oven waar niet teveel dingetjes aan zitten.”

 

details Joyce en Piet

 

Adviseurs van Keukenwarenhuis.nl dachten goed met ons mee. “Ik heb weleens wat in mijn hoofd, dat lastig uit te leggen is, maar de verkoper ging daar goed op in.” Ook vonden ze het fijn dat er tijd voor ze genomen werd. “We hadden echt een klik met de verkoper. En wat ik ook heel fijn vond is dat ik een tweede bestekbak kreeg voor in de lades. Echt super.” Daarnaast is ze erg blij met het gootsteenkastje. “Er zit standaard een stuk plastic in het gootsteenkastje, dus mocht er ooit lekkage ontstaan wordt het spaanplaat niet meteen aangetast.” Ook de monteurs dachten goed mee. “De monteur heeft voor ons wat stopcontacten verplaatst, daardoor kon ik de koffiemachine op een fijne plek zetten waar hij niet in de weg staat.”

 

Een kijkje in de keuken van Joyce en Piet

 

In de woning van Joyce en Piet staat nu een prachtige landelijke keuken. “Het is precies geworden zoals gehoopt.” Het is echt een geheel geworden met de rest van de woning. “De keuken is nu onderdeel van ons huis.” De hele keuken is gebaseerd op de tegelvloer die al in de keuken lag. “De vloer zat er al in, maar het lijkt of het zo bedoeld is. De vloer heeft ook de keuze van de achterwand bepaald.” Joyce en Piet hebben namelijk nog even getwijfeld over de achterwand. “We twijfelden of we toch een houten achterwand moesten doen met een grijs blad, maar we zijn toch voor onze eerste keuze gegaan: een grijze achterwand en een houten blad.” Joyce is ontzettend blij met haar nieuwe keuken. “Ik ben helemaal blij met de oven, die vind ik helemaal te gek.” Ook is ze erg blij met de inductiekookplaat. “Voorheen kookten we keramisch, dus het was geen grote overstap maar inductie is nóg fijner!”

 

details Joyce en Piet

 

Als we vragen wat de keuken voor het stel betekent hoeft Joyce niet lang na te denken. De keuken is echt haar domein. “Het is zo’n fijne plek in huis. Altijd als we visite in huis hebben staat er een groepje in de keuken, dan moet ik echt mijn weg door de keuken heen banen. Daar geniet ik van.” De landelijke keuken is sfeervol, knus en warm. “En niet alleen een prachtige keuken voor het oog, maar ook erg praktisch.” Het stel is graag in de keuken. “Als we met zijn tweeën zijn en mijn man heeft een avonddienst gehad, doen we als hij thuis komt altijd samen even een borreltje in de keuken. Even fijn samenkomen.”

 

details Joyce en Piet

 

Joyce en Piet zijn erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. Er is tijdens het proces helaas wel iets mis gegaan. Er waren wat dingen niet goed op maat en moesten opnieuw geleverd worden. De rest van de keuken is wel helemaal goed gegaan. “Maar als ik nu naar de keuken kijk, dan ben ik dat alweer helemaal vergeten. Het is goed opgelost en ik ben erg tevreden.”

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Liever een afspraak maken zodat de koffie alvast klaar staat? Dat kan door hier online een afspraak te maken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur ons een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest