088 0101 200 [email protected]

Wendy woont met haar gezin in een prachtige nieuwbouwwoning. Met een gevlinderde betonvloer, hoge plafonds, hoge ramen, een smaakvol interieur én natuurlijk de prachtige keuken heeft ze echt een magazine waardig interieur. Hoog tijd voor een kijkje in de keuken van Wendy.

 

De Keukenwarenhuis.nl showroom in Ter Aar is voor Wendy in de buurt. Toen ze op een gegeven moment op een zondag met het gezin ging fietsen, fietste ze langs de showroom en zijn ze een kijkje gaan nemen. “Eigenlijk waren we niet van plan om een keuken te kopen en alleen te oriënteren. Maar we waren er uiteindelijk heel snel uit en we konden de keuken voor een goede prijs kopen” zegt Wendy.

 

kijkje in de keuken Wendy

 

Omdat Wendy met haar gezin in een nieuwbouwwoning woont, was er geen oude keuken in het huis. Het ontwerp kon dus nog alle kanten op. Zo hebben ze ervoor gekozen om de keuken aan de achterkant van woning te plaatsen, in plaats van aan de voorkant zoals bij de buren. “Ik vind het heel erg leuk om over de inrichting na te denken.” Wendy had dan ook een heel duidelijk plaatje van wat ze graag wilde. “Ik heb vooral inspiratie opgedaan in woonmagazines zoals VTWonen en Eigen Huis en wist al snel dat ik heel graag hoge kasten wilde met een kookeiland ervoor.”

 

details keuken Wendy

 

Naast de indeling van de keuken waren er wel wat wensen. “Ik wilde graag een stoomoven, een combi-oven, een warmhoudlade, een grote koelkast en vriezer en een inductie kookplaat met afzuiging erin. Het merk maakte me niet zo heel veel uit.” Ook wilde ze vanwege haar lengte heel graag de ovens naast elkaar en veel ruimte om te snijden en koken. “In je hoofd loop je toch een soort route af, zo vind ik het fijn dat koken en spoelen allebei in het eiland zitten.” De messing spoelbak en de deurknopjes komen elders vandaan. “De messing spoelbak is speciaal voor ons gemaakt in Amsterdam en de deurknopjes heb ik online besteld.” Het is een heel mooi geheel geworden.

 

Details keuken met kids Wendy

De kinderen (en een vriendinnetje van haar dochter) aan het kookeiland

 

De keuken past ook prachtig bij de rest van het modern-industriële interieur. “Het is echt een leefkeuken geworden. Een hele sociale plek, de plek waar we het meest zitten.” Wendy en haar gezin zijn dan ook erg blij met de nieuwe keuken. “De hele keuken is boven verwachting. Het eiland vind ik fantastisch, de nis vind ik heel leuk.” En een grote droom van Wendy is uitgekomen: “Ik hoopte dat onze kinderen aan het kookeiland zouden zitten. Je moet maar afwachten of ze dat echt doen, maar het gebeurt!” De keuken is een enorm sociale plek geworden in huis. “Als ik kook, zitten de kinderen ook aan het eiland.” Ook zijn ze erg blij met de stoomoven. “De stoomoven wordt ontzettend veel gebruikt, het is een hele andere manier van koken.”

 

Details keuken Wendy

 

Of er ook iets mis is gegaan? “De zijpanelen van de keuken ontbreken en dat verloopt niet helemaal vlekkeloos.” Er wordt hard gewerkt aan een oplossing en de zijpanelen zijn in bestelling genomen. “Ook klikte het niet helemaal met de afroeper, die een ander ontwerp had gemaakt dan het oorspronkelijke idee. Uiteindelijk hebben we een hele fijne afspraak gehad met een andere afroeper.” Ondanks alles zijn ze erg blij met de nieuwe keuken. “Ik ben er gewoon heel blij mee. Elke ochtend als ik beneden kom denk ik nog steeds wat is het mooi geworden.”

 

details keuken Wendy

 

eiland keuken Wendy

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest