088 0101 200 [email protected]

Dit keer in een kijkje in de keuken van… de keuken van Frits en Mies. In hun woning in Nieuwkoop staat een hele unieke keuken: een donker betonlook keuken met groot kookeiland. Daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Frits en Mies.

 

Frits en Mies hebben voordat ze de keuken kochten wel wat inspiratie opgedaan. “We hebben op internet gezocht naar inspiratie voor een eiland. Ook hebben wij via een zakenrelatie nog extra interieuradvies kunnen inwinnen en zijn we bij vrienden langs geweest om inspiratie op te doen” zeggen Frits en Mies. In eerste instantie waren Frits en Mies naar Amsterdam gegaan, maar wilden zich toch graag breder oriënteren en zo zijn ze bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen. “We wisten al dat het bestond en Hans Verkerk was een bekend fenomeen in de regio. We zijn op dezelfde dag nog naar Ter Aar gereden om de mogelijkheden te onderzoeken en daar hebben we geen spijt van gehad.”

 

oude keuken frits en mies

De oude keuken van Frits en Mies

 

Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, pakt Mies direct haar telefoon erbij om de oude keuken te laten zien. Het was een L-vormige keuken die eigenlijk nog heel mooi was. Alleen sprak de indeling ze niet meer aan. “Onze eettafel stond op de plek van het eiland waardoor een groot gedeelte in de woonkamer onbenut bleef, maar met de komst van het eiland in de nieuwe keuken is er een mooie verbinding tussen de woonkamer en de keuken.” Of ze iets terug wilden zien van de oude keuken? Daar waren Frits en Mies heel duidelijk over: “Nee! Het enige dat we heel graag terug wilden zien was een afwasmachine.”

 

ladekasten frits en mies

 

Voor de nieuwe keuken waren er weinig wensen. “We wisten eigenlijk alleen dat wij een kookeiland wilden en een afwasmachine, maar verder nog niet.” Ook de kleur hadden ze wel een idee over. “Zwart is makkelijk schoon te houden dus dit was de perfecte oplossing en staat mooi in de ruimte.” De adviseur van Keukenwarenhuis.nl heeft het stel ook verrast tijdens het maken van keuzes. “Wij zijn al iets ouder en willen nog vele jaren plezier hebben van onze keuken, daarom werden ladekasten aangeraden en daar zijn we echt heel blij mee.” Ook de apothekerskast en de tip voor de oven waren ze heel blij mee. “De verkoper gaf aan dat het niet per se nodig was om een oven én combi-oven te nemen, maar in plaats daarvan één grote combi. Dat vonden wij ook echt een goede tip.”

 

kijkje in de keuken frits en mies

 

Nu staat er in de woning van Frits en Mies een prachtige donker betonlook keuken met een recht keukenblok en ervoor een groot kookeiland. “Onze droomkeuken! Wat we wilden is uitgekomen!” Of er ook iets mis gegaan is? “Ons blad was er in eerste instantie niet, die kwam later. Maar gelukkig is dat snel opgelost en heeft de keuken verder geen vertraging opgelopen want het keukenblad is één dag later geleverd.” Het stel is ontzettend blij met hun nieuwe keuken. “Ons zitgedeelte aan het eiland is echt super. We hadden nooit verwacht dat we zo lekker zouden zitten ‘s ochtends” zegt het stel lachend. Ze zitten er namelijk heel vaak. “Als de kinderen komen staan wij rondom het eiland met een wijntje. Het is echt een leefruimte geworden, ideaal!”

 

details keuken frits en mies

 

Frits en Mies hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. “We hadden na het verkoopgesprek met Jelle een tweede gesprek met een technisch specialist en hij had hele goede ideeën. Zo hebben we drie lades gekregen in plaats van twee en zijn de kasten iets breder. We waren heel tevreden over Rick en de samenwerking met Keukenwarenhuis.nl.”

 

kijkje in de keuken frits en mies

 

 

Ook benieuwd of wij voor jou de droomkeuken kunnen verwezenlijken? Kom langs in onze showrooms of maak direct een afspraak, je kunt hier een afspraak maken voor een online gesprek om de keuken van je dromen te verwezenlijken.

 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest