088 0101 200 [email protected]

Majeed en Jolanda wonen al 16 jaar in hun prachtige woning en besloten twee jaar geleden hun huis volledig te renoveren. Tijdens de renovatie van hun woning moest ook de keuken aan een verbouwing geloven en het resultaat is prachtig geworden. Daarom nemen we dit keer een kijkje in de keuken van Majeed en Jolanda.

 

Het stel is bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen op aanraden van een neefje die zelf erg enthousiast was omdat hij zo goed was geadviseerd in een van onze showrooms. “We gingen er naartoe en een paar uur later hadden we een keuken” zeggen Majeed en Jolanda. Vooral de medewerkers gaven de doorslag om de keuken bij Keukenwarenhuis.nl te kopen. “We kregen een fijn gevoel in de showroom en ze waren niet opdringerig, ook hielden ze echt rekening met het budget voor de keuken.”

 

oude keuken majeed en jolanda

De oude keuken

 

Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, pakt Jolanda er meteen de foto’s bij. “We hadden echt een boerenkeuken: crème-wit met kaderfront en aan de overkant stond de koelkast.” Hoewel de oude keuken nog in goede staat was, zijn ze dolblij met hun nieuwe keuken. “De oude keuken kwam enorm op je af. We hadden veel meer kastjes, maar veel minder ruimte. Nu hebben we minder kasten en méér ruimte!” Of ze iets terug wilden zien van de oude keuken? “Nee, maar we hadden wel wensen voor bepaalde apparatuur.”

 

nieuwe keuken majeed en jolanda

 

Voor de nieuwe keuken waren er dus wel wensen. Majeed en Jolanda wilden in ieder geval een donkere keuken, een quooker, een inductiekookplaat en een keuken die strakker en makkelijker in onderhoud is. De vorm van de keuken stond al min of meer vast. “We hebben het ook over een eiland gehad en hebben de opties bekeken, maar bepaalde dingen konden niet en bepaalde dingen konden wel en uiteindelijk zijn we hier op uitgekomen.”

 

details majeed en jolanda

 

Nu staat er een prachtige donker betonlook keuken in de woning van Majeed en Jolanda. Ook de bar in de keuken past helemaal in het ontwerp. “We wilden het onderstel van de tafel eigenlijk van ijzerwerk, maar dat was er niet en hebben we samen gezocht naar het uiteindelijke resultaat. Het is prachtig geworden.” Het plaatsen van de keuken ging bijna helemaal goed, op een klein detail na. “Het was niet iets waarvan je denkt hoe kan dit nu mis gaan, maar het was gewoon zo. Het stopcontact was niet mooi afgewerkt, maar dat is heel netjes opgelost.”

 

details majeed en jolanda

 

Majeed en Jolanda zijn erg blij met hun nieuwe keuken. “We hebben minder kastjes, maar meer ruimte. Hierdoor lijkt de keuken veel groter en ruimtelijker.” Ze noemen de keuken praktisch, mooi en rustgevend. “Vooral de Quooker is heel erg ideaal, meer gemak dan we hadden verwacht.” Ook zijn ze enorm blij met het werkblad van de keuken. “We zijn heel blij dat het blad dikker is, namelijk 6 cm. Het blad is ruim 4 meter lang en hierdoor is de keuken in balans. We hebben het randje er later op gezet. Nu klopt het helemaal!” De adviseur heeft het stel enorm verrast met adviezen. “Hij heeft ons goed geholpen met de juiste afzuigkap, een apothekerskast, lades én een stekkerdoos in het barretje.” Vooral de apothekerskast en de kruidenla vinden ze erg praktisch.

 

details majeed en jolanda

 

De keuken is een enorm belangrijke plek voor het gezin. Majeed komt uit India en daar draait van kinds af aan alles al om eten. Er wordt dan ook veel gekookt, ook door hun dochter. “Onze dochter ruimt elke avond de keuken op, ze heeft dan ook inbreng gehad in hoe de nieuwe keuken eruit moest komen te zien.” Het barretje wordt daarnaast ook vaak gebruikt. “Het is een fijne plek.”

 

Majeed en Jolanda zijn erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. “Als we het opnieuw zouden mogen doen zouden we weer naar Keukenwarenhuis.nl rijden!” Ze vonden de showroom heel fijn en overzichtelijk. Ook over de nazorg zijn ze te spreken. “Velen laten nazorg liggen, maar dat doen jullie niet.”

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest