088 0101 200 [email protected]

Dit keer in een kijkje in de keuken van… de keuken van Henk en Diana. In hun woning in Oeteldonk (‘s-Hertogenbosch) staat een prachtige hoogglans witte keuken met een hele handige afzuigkap. Daarom nemen wij een kijkje in de keuken van Henk en Diana.

 

Henk en Diana zijn bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen via een online advertentie. “Vanwege de goede prijzen zijn we een kijkje gaan nemen bij Keukenwarenhuis.nl.” Het stel ging goed voorbereid op pad. “We zaten sowieso vast aan deze opstelling, want we kunnen hier niet onder de grond.” In hun vakantie zijn ze naar een hoop andere keukenwinkels geweest om uiteindelijk een bezoekje te brengen aan de showroom in Dordrecht. “Daar stond de keuken die we voor ogen hadden en de prijs was in lijn met de andere winkels.” Nu staat er in hun woning een prachtige hoogglans witte keuken van Nobilia. Wat de doorslag gaf om de keuken bij Keukenwarenhuis.nl te kopen? “De prijs-kwaliteit verhouding was goed en we zijn heel erg fijn geholpen door de verkoper.”

 

oude keuken

De oude keuken

 

Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, pakken ze meteen de foto’s erbij. “De indeling van de keuken was in feite hetzelfde. Er stond één hoge kast. Wij hebben de hoek er later zelf bij geplaatst, alleen was er kleurverschil ontstaan.” De oude keuken had een landelijke stijl met een kaderfront. Wat Diana een behoorlijk klusje vond om schoon te maken. “Voorheen was ik met een tandenborstel alle randjes aan het schoonmaken, nu hoef ik er alleen met een doek overheen.” Of ze iets van de oude keuken terug wilden zien? Alleen apparatuur. “We hebben een paar jaar geleden een nieuwe combi-magnetron, vaatwasser en koelkast gekocht. Dat vonden we zonde om eruit te halen.”

 

kijkje in de keuken henk en diana

 

Wat de nieuwe keuken betreft waren er zeker wensen. “We hadden precies voor ogen hoe de nieuwe keuken eruit moest komen te zien. “We hoefden niet te zoeken, want we wisten het al. We hadden zelfs een 3D foto mee.” Henk en Diana waren ook op zoek naar een speciale afzuigkap en speciaal keukenkastje voor kruiden om de afzuigkap goed weg te kunnen werken. Ook wilden ze graag lades onder de kookplaat, alleen wisten ze niet goed waar de oven dan moest komen. “Dat vergde wel wat creativiteit.” Ondanks dat het stel heel goed wist hoe de nieuwe keuken eruit moest komen te zien, zijn ze toch verrast door onze adviseur. “Normaal wordt een oven in een greeploze keuken hoger geplaatst, maar de adviseur adviseerde om deze lager te plaatsen voor de veiligheid en zodat er niet boven onze macht wordt gewerkt. Dat vonden we echt een heel goed advies.”

 

kruidenkast en afzuigkap

 

Er staat nu een hele mooie strakke keuken die enorm praktisch is. “Iedereen is verliefd op ons kruidenrek.” Het kruidenrek is ook wel erg uniek te noemen. Deze is namelijk om de afzuigkap heen gebouwd, waardoor je de afzuigkap bijna niet ziet en de ruimte eromheen optimaal kunt gebruiken. Waar ze zelf het meest blij mee zijn? “Eigenlijk de hele keuken, maar we zijn heel erg blij met het kruidenkastje, de Quooker flex en de grote wasbak.” In het hele proces is bijna alles goed verlopen, op een klein detail na. “Na een week kwamen we erachter dat op een van de latjes het laklaagje er niet goed op zat, een productiefoutje. Maar dit is keurig opgelost, we hebben direct een nieuw latje gekregen.”

 

apparatuur - quooker - wasbak

 

details

 

Henk en Diana zijn erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. “Wij hebben het hele proces als heel goed ervaren. Van koop tot aflevering en nazorg. Alles is in goede orde ontvangen.” Het stel is ontzettend blij met de keuken. “De hele keuken is boven verwachting mooi geworden, we zijn er nog iedere dag blij mee.”

 

details

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest