088 0101 200 [email protected]

De familie van der Harst woont al 22 jaar in hun prachtige woning in Zoetermeer en besloten recentelijk de woonkamer volledig te renoveren. Ook een keukenrenovatie kon daar natuurlijk niet aan ontbreken en het resultaat is prachtig geworden. In de woonkeuken is onlangs een gloednieuwe hoogglans witte hoekkeuken geplaatst met een prachtig zwart werkblad. Hoog tijd voor een kijkje in de keuken van familie van der Harst.

 

Kijkje in de keuken van familie van der Harst

 

Voor de keukenrenovatie was het gezin dus op zoek naar een nieuwe keuken. “De keuken die we hadden was al ruim 20 jaar oud, dus was het gewoon tijd voor een nieuwe.” Na een lange zoektocht zijn ze via een advertentie in het streekblad van Zoetermeer bij Keukenwarenhuis.nl terechtgekomen. “We waren al langer bezig met een keuken. En inderdaad wel bij verschillende keukenzaken al langs geweest. Maar niet echt iets tegengekomen waarvan we dachten van, nou dit is het. En dat is bij jullie wel gelukt!”

 

Blog afbeelding kijkje in de keuken 2

 

Oude keuken

Naar aanleiding van de krantadvertentie is het gezin een kijkje gaan nemen in de showroom in Ter Aar. “We hebben eerst uitgebreid rondgelopen, alle keukens bekeken en toen uiteindelijk is ons oog hierop gevallen. Daarna zijn we met Erik gaan zitten om te kijken wat we wilden en wat er allemaal mogelijk was qua afmetingen etc.”

Als we vragen naar hoe de oude keuken eruitzag blijkt het daadwerkelijk een verouderde keuken te zijn geweest. “Het was een soort halve U-keuken met roomwitte kastjes die waren beplakt met een soort spul. Dat liet op een gegeven moment allemaal los en er kwam allemaal lucht onder te zitten. En de randen waren dan afgewerkt met kersenhout. Dat was heel erg trendy, in 2004.”, zegt mevrouw van der Harst met een lach.

Omdat de oude keuken dus vrij verouderd was wilden ze daarom ook niets ervan terugzien in de nieuwe keuken. Er is zelfs een gedeelte van de oude keuken weggehaald om extra ruimte te creëren. “In onze oude keuken hadden we hier nog een blok staan van drie kastjes, maar dat wilden we niet meer en wilden meer ruimte.”

 

Blog-afbeelding-kijkje-in-de-keuken-1

 

Wensen nieuwe keuken

Wat de wensen waren voor de nieuwe keuken? “Ja, het moest wel gewoon strak zijn, dus geen landelijke keuken. En toen we in de showroom waren, zagen we wel een hele mooie, een beetje groenige keuken. Maar we waren heel bang dat als we een groene keuken plaatsen en de rest allemaal wit qua muren etc. dat we over vier jaar zoiets hadden van “het is het niet meer” en dan moet je weer een nieuwe keuken kopen. Dus hebben we het andersom gedaan en zijn we voor een hoogglans witte keuken met groene muur gegaan in plaats van groene keuken met witte muur.

Daarnaast hadden we in eerste instantie afgesproken dat er naast de koelkast nog een apothekerskast van 40 centimeter zou komen. Maar toen zijn we later terug gaan kijken en bedachten we ons dat we wel heel weinig werkruimte over zouden hebben. Maar dat konden we in het tweede gesprek allemaal nog aanpassen, dus dat was superfijn.”

 

 

Kijkje in de keuken van familie van der Harst 2

 

Keuze is reuze

Wat de doorslag gaf om de keuken bij Keukenwarenhuis.nl te kopen? “Omdat alles wat wij eigenlijk wilden, mogelijk was. Dus ja, dan moet je op een gegeven moment ook zeggen van nou ja dan doen we het”. De samenwerking met Keukenwarenhuis.nl is dan ook prima bevallen. “Ja, het was heel gezellig, amicaal en vriendelijk en zijn met een goed gevoel de deur uitgelopen.”

 

Eindresultaat

Nu staat er een gloednieuwe hoogglans witte hoekkeuken met een prachtig zwart werkblad in de woning van het gezin. Opvallend zijn de twee zwarte AEG-ovens die boven elkaar zijn geplaatst. “Omdat ik graag twee ovens wilden hebben en alles van een goed merk, kregen we het advies van Erik om twee AEG-ovens boven elkaar te plaatsen.” Daarnaast hebben ze ook een Quooker-kraan, carrouselkast en inductie kookplaat voor besparing van energie en ruimte.

 

 

Voor mevrouw van der Harst is koken ontspanning, dus is de keuken voor het gezin een belangrijke plek in het huis. “Het is voor ons wel een ontmoetingsplek. We zitten meestal hier aan de eettafel in plaats van daar op de bank. Dus nee, als de mensen binnenkomen is het ook van hier zitten. Koffie, thee, eind van de middag, een glaasje wijn, heel gezellig. Ondertussen te koken, kletsen, spelletjes spelen.”

 

“Heel tevreden!”

De familie is erg blij met hun nieuwe keuken en zeer tevreden met Keukenwarenhuis.nl. “Ik ben gewoon heel tevreden met hoe alles gelopen is. Vanaf het moment dat we binnenliepen bij Keukenwarenhuis.nl tot het moment dat we hier aan het tafel zitten. De samenwerking is heel goed gegaan. Als ik vragen had, dan werden we gewoon adequaat te woord gestaan en werd er snel actie ondernomen”.

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest