088 0101 200 [email protected]

Een stoere roestvrijstalen look keuken gecombineerd met klassiek behang. Deze keuken is een echte blikvanger in het huis. Daarom nemen we een kijkje in de keuken van Conny en Aad.

 

Een kijkje in de keuken van Conny en Aad

 

Conny en Aad zijn bij Keukenwarenhuis.nl terecht gekomen via een online spelletje dat ze graag speelden. “We kregen een artikel te zien met de grootste keukenwinkel van Nederland. Toen zijn we een kijkje gaan nemen,” vertellen Conny en Aad. De keuken was snel gekocht. “We zijn gewoon wezen kijken en liepen eigenlijk direct tegen een roestvrijstalen look keuken aan en we dachten meteen JA! Dit is weer eens wat anders.”

 

de keuken

 

Als we vragen hoe de oude keuken eruit zag, blijkt het verschil groot te zijn. “We hadden een jasmijn kleur keuken met een zalmkleurig granito blad. De keuken had bijna dezelfde opstelling, alleen was deze korter en hadden we een klein schiereiland. De vorige keuken had ook bovenkastjes en de kookplaat met afzuigkap zat ergens anders.” Of ze iets terug wilden zien van de oude keuken? Niet echt. “In eerste instantie het kleine schiereiland, maar we kregen het advies dit niet te doen en daar zijn we heel blij mee. We worden een dagje ouder. Nu is er ruimte en is de keuken goed voor de toekomst.” Het resultaat van de nieuwe keuken is echt prachtig geworden.

 

details

 

Wat de wensen waren voor de nieuwe keuken? “Een oven die wat lager staat, een carrouselkast en een schiereiland. Dat laatste is alleen niet doorgegaan.” Een duidelijk beeld voor de nieuwe keuken was er niet. Het belangrijkste was dat het gewoon een mooie keuken zou worden. “Roestvrij staal look is puur in de showroom ontstaan.” Uiteindelijk is het stel ook overstag gegaan voor een Quooker. De adviseur heeft het stel ook verrast met zijn advies. Naast het advies met betrekking tot het schiereiland adviseerde hij lange handgrepen te plaatsen. “Daar zijn we erg blij mee, dit zorgt voor mooie lijnen en voorkomt vingerafdrukken op de keuken.”

 

details

 

In de woning van Conny en Aad staat nu een prachtige roestvrijstalen look keuken. Ze hebben dit gecombineerd met een prachtig behang, wat de moderne en stoere keuken eigenlijk heel klassiek maakt. Ze zijn enorm blij met het resultaat. “De hele keuken is boven verwachting mooi geworden. Toen de keuken geplaatst werd vonden we het roestvrij staal look toch wel even spannend, maar het is echt een gaaf geheel geworden en de lichtinval in de keuken is prachtig.” Het stel is vooral ook blij met de apothekerskast en de kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, wat de keuken een ruimtelijke uitstraling geeft. “Achteraf hadden we de kookplaat liever verzonken in het aanrechtblad, maar we zijn er erg blij mee.” De keuken is een belangrijke plek in huis. “Het is de plek om ons eten te koken, maar door de open keuken ben je als er visite is betrokken bij het gezelschap.” Conny houdt van koken en als de hele eettafel vol gezelschap zit, dan vind ze het enorm gezellig.

 

kijkje in de keuken Conny en Aad

 

Door ziekte van een monteur was het moment voor het plaatsen van de keuken wel even spannend. “Het zou een week verplaatst worden, maar omdat wij vanwege andere klussen in huis het plaatsen van de keuken echt niet uit konden stellen zijn ze alsnog langsgekomen en is het goed opgelost.” Het stel is erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. “Prima, korte lijnen, behulpzaam en goed behandeld,” aldus Conny en Aad.

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest