088 0101 200 [email protected]

Na uren struinen op Pinterest, het bekijken van huizen op Funda en het maken van een moodboard waren Elias en Melanie eruit. “We wisten altijd wel dat we een zwarte keuken wilden, dat wel. Onze smaken kwamen gelukkig ook heel erg overeen” zegt Elias. Nu staat er een prachtige matzwarte keuken in de woning van het stel. Hoog tijd voor een kijkje in de keuken van Elias en Melanie.

 

Hoe Elias en Melanie bij Keukenwarenhuis.nl terecht zijn gekomen? “Jos en Mark Verkerk komen al heel lang eten in ons restaurant en zijn goede vrienden geworden van mijn ouders. Ook is de showroom voor ons heel dichtbij.” Het stel vond het een groot voordeel dat Keukenwarenhuis.nl keukens uit voorraad verkoopt. “We hadden veel haast met de keuken. Er was zoveel en het kon de volgende dag al geleverd worden, dat trok ons over de streep.”

 

kijkje in de keuken elias en melanie

 

Als we vragen of ze iets uit de oude keuken terug wilden zien, beginnen ze hard te lachen. “Nee! Helemaal niks” zeggen ze in koor. “Precies het tegenovergestelde” vult Melanie aan. De woning is flink verbouwd voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Op de plek van de nieuwe keuken stond eerst de badkamer. Het stel heeft dit helemaal opengebroken voor een grote woonkamer. De oude keuken stond in een aparte ruimte. “Het was een hele basic keuken, helemaal wit en echt de goedkoopste kastjes. Alle apparatuur stond los en de keuken stond er al zo’n 35 jaar” zegt Elias. Ze zijn ontzettend blij dat de keuken nu in de woonkamer staat. “Voor de geuren was een gesloten ruimte fijner, maar nu kunnen we fijn tegen de keuken aankijken” zegt Melanie.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie (@eengekkenhuis)

 

Er waren wel wat wensen voor de nieuwe keuken. “De kleur” roepen ze in koor. “Matzwart zijn we helemaal fan van. Dat was onze grootste wens” zegt Elias. Ook was het voor het stel erg belangrijk dat er genoeg verlichting in de keuken aanwezig was, wilden ze graag extra bovenkasten zodat er genoeg opbergruimte was, dat de kastjes rustig dichtvallen en dat de wasbak niet krast. “We hebben gekozen voor een zwarte wasbak, maar er zijn zwarte wasbakken die krassen zodra je er iets inlegt. Deze wasbak krast niet.” Tot slot waren een oven en magnetron erg belangrijk. “In eerste instantie wilden we een combi oven, maar mijn moeder adviseerde ons een aparte oven te nemen. Wij dachten dat het misschien wat lastig zou zijn omdat de oven ook minimaal 42 cm moest zijn, zodat de baklava in de oven past. Maar het ontwerp werd direct voor ons aangepast, hele goede communicatie.”

 

wasbak

 

Het resultaat is echt prachtig geworden. In de woning staat nu een prachtige matzwarte keuken met een zwart aanrechtblad. De keuken krijgt hierdoor een hele chique uitstraling. “De adviseur Max kwam met het idee dat een zwart aanrechtblad op een matzwarte keuken heel gaaf staat, dat vond ik wel een erg gaaf idee en daarom hebben we alles zwart gehouden.” Of er ook iets mis gegaan is? “Nee, eigenlijk helemaal niet. Er ontbrak alleen iets voor de afzuigkap, maar dat konden we meteen ophalen.”

 

Elias en Melanie zijn ontzettend blij met hun nieuwe keuken. “Wij houden erg van strak, dus wilden alles zo strak mogelijk” zegt Melanie. Dat is zeker gelukt. “Het is precies wat we in gedachte hadden. Alles matcht.” Elias is ook ontzettend blij met de kraan. “We wilden heel graag een hoge kraan en het is zo gaaf geworden.” De keuken is strak en modern. “Ook wel stoer vind ik, het zwart heeft iets robuust in tegenstelling tot de rest van het huis.” Melanie roept volmondig “JA!” Het combineert heel mooi en het houdt elkaar in evenwicht. “We koken niet heel erg graag en we zijn er ook niet vaak vanwege het restaurant, maar we vinden het een erg belangrijk aspect in de woning. De keuken maakt het huis en we vonden het belangrijk dat het echt een toevoeging aan het interieur is.” Ze kijken elkaar instemmend aan. “De keuken is dus meer voor de looks.”

 

details

 

Het stel is erg tevreden over Keukenwarenhuis.nl. “We hebben goede adviezen gekregen. Zo had ik een kookplaat gezien die erg duur was. Max adviseerde ons een andere kookplaat die een stuk goedkoper is, er bijna hetzelfde uitziet en hele goede gebruikerservaringen heeft. Dat scheelde ons veel geld en we zijn er ontzettend blij mee, het is een hele fijne kookplaat.” Melanie vond de huiselijke sfeer ook erg fijn. “We zijn erg goed geholpen.”

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie:

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest