088 0101 200 [email protected]

De familie Kumar is onlangs ingetrokken in een prachtige vrijstaande woning in Amstelveen. In de woning staat een gloednieuwe hoogglans witte eilandkeuken met gouden details en een geïntegreerd afzuigsysteem van BORA. Daarom nemen we een kijkje in de keuken van familie Kumar.

 

Kijkje in de keuken van familie Kumar

 

Voor hun nieuwe woning was de familie Kumar op zoek naar een keuken en zijn daarom gaan Googelen naar wat keukenzaken. “Zodoende zijn we via Google bij Keukenwarenhuis.nl terechtgekomen en hebben we vervolgens eerst zonder afspraak een bezoek gebracht aan de keukenshowroom in Ter Aar. Nadat we hadden rondgekeken en inspiratie hadden opgedaan kwamen we er ook achter dat er een aantal keukens snel leverbaar waren.

 

Naast de betaalbare prijzen was vooral de snelle levertijd voor ons dé doorslaggevende factor om gelijk een afspraak te maken. We wisten immers al voordat we bij Keukenwarenhuis.nl terecht waren gekomen al precies wat voor keuken we wilden. De keuken zou in een vrij specifieke grote ruimte van het huis komen waar niet elke keuken geschikt voor is, dus hebben we zelf onze eigen keuken op papier uitgetekend. Ons ontwerp hebben we vervolgens overhandigd aan de adviseur met de vraag of hij deze kon overtekenen voor ons”.

 

 

De oude keuken stond in een andere aparte afgesloten en veel kleinere ruimte van het huis dan waar de nieuwe keuken nu staat. “In eerste instantie wilden we in de ruimte waar de oude keuken stond een nieuwe keuken laten plaatsen, maar later hebben we toch besloten om de nieuwe keuken een groter onderdeel te maken van het huis. In de ruimte waar de oude keuken stond komt nu een nieuwe bijkeuken die ook als wasruimte zal worden gebruikt.” Als we ze vragen naar hun oude keuken in hun vorige woning, zei de jongste zoon gelijk “het was een kleine vierkante doos!” Omdat de oude keuken in het vorige huis vrij klein en verouderd was, wilden ze niets van de oude keuken terugzien in de nieuwe keuken.

 

 

Wat de wensen waren voor de nieuwe keuken? “We wilden heel graag een witte open eilandkeuken met een marmeren werkblad dat matcht met de kleur van de vloer. Daarnaast wilden we ook graag een bar en een BORA-kookplaat die we ook al in ons eigen ontwerp hadden verwerkt. We waren immers al bekend met het concept van BORA en werden er direct erg enthousiast over. Echter hebben we er nog nooit eerder mee gekookt, dus wilden we het graag in onze nieuwe keuken hebben.” Stiekem hadden ze gehoopt op een nog grotere ruimte, zodat “we er een parallelle eilandkeuken van konden maken en we rondom het eiland heen konden lopen. Maar helaas was de ruimte daar net te klein voor, anders moesten we heel wat opslagruimte daarvoor inleveren. Misschien voor de volgende keer.”

 

Nu staat er een prachtige hoogglans witte open eilandkeuken midden in de woning van het gezin. Opvallend zijn de gouden details die erin zijn verwerkt, zoals de kraan, spoelbak en barkrukken. “Omdat we iets unieks en iets anders wilden dan andere mensen, hebben we voor deze gouden details gekozen”. Daarnaast matcht de kleur van de vloer perfect met het marmeren werkblad, precies zoals ze hadden gewild.

 

 

Of er ook iets is misgegaan? “Ik denk dat er bij de levering sprake was van miscommunicatie, omdat de bevloering nog niet klaar was en de bedoeling daarom was dat de keuken geleverd zou worden in de schuuropslag tegenover het huis. Later hebben ze extra hard gewerkt om de keuken opnieuw op tijd geleverd te krijgen, dus was alles uiteindelijk goed gegaan. Daarnaast kwam er bij het eerste gebruik van de kraan geen water uit. Daarom hebben we de klantenservice gebeld, werden we aan de telefoon uitstekend geholpen en kon het uiteindelijk snel worden opgelost. Al met al was het van A tot Z een positieve ervaring en zijn we superblij met het prachtige eindresultaat!”

 

De familie Kumar komt oorspronkelijk uit India dus “is de keuken voor ons dé belangrijkste ruimte in het huis. Er worden immers veel traditionele Indiase gerechten bereid in de keuken.” Als we hen vragen welke gerechten ze als allereerst gaan bereiden in hun nieuwe keuken zijn ze het er unaniem over eens: “Traditionele Indiase thee samen met rijst en kip!”

 

Het gezin is superblij met hun nieuwe keuken en zeer tevreden met Keukenwarenhuis.nl. “We zijn van begin tot eind uitstekend geholpen door verkoper Dennis en vonden het fijn dat de keuken zo snel geleverd en gemonteerd kon worden. Ook als er even iets misging kon dat via een telefoontje snel worden opgelost. “Kortom, een topervaring!”, aldus de familie Kumar.

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest