088 0101 200 [email protected]

Familie Romijn, bestaande uit een jong stel dat onlangs een huis heeft gekocht, deelt hun verhaal over het vinden van een keuken bij Keukenwarenhuis.nl. Het begon allemaal met de behoefte aan een frisse start in hun nieuwe woning, waarbij het vinden van een betaalbare keuken van goede kwaliteit een prioriteit was. Daarom nemen we een kijkje in de keuken van familie Romijn!

 

Kijkje in de keuken van familie Romijn 

 

“De oude keuken zag er eigenlijk helemaal niet meer uit,” deelt Familie Romijn. Ze begonnen hun zoektocht online, op zoek naar een keuken die zowel betaalbaar als functioneel was. Zo kwamen ze bij Keukenwarenhuis.nl terecht, en al snel bezochten ze de showroom in Dordrecht. 

Het bleek een snelle beslissing te zijn om met Keukenwarenhuis.nl samen te werken. “Voor de prijs vond ik het nog best wel meevallen voor de keuken,” merkte Familie Romijn op, waaruit blijkt dat betaalbaarheid een cruciale factor was in hun keuze. 

De samenwerking met Keukenwarenhuis.nl werd als positief ervaren. Familie Romijn werd snel aangesproken in de showroom en kreeg uitgebreide uitleg en ondersteuning bij het ontwerp van hun keuken. Hoewel ze aanvankelijk gericht waren op een witte hoekkeuken, hielpen de medewerkers van Keukenwarenhuis.nl hen bij het kiezen van de juiste elementen, waaronder een inductiekookplaat en een combi-oven. 

 

                 

 

Tijdens het ontwerpproces waren er geen grote keuzemomenten, aangezien Familie Romijn al een duidelijk idee had van wat ze wilden. Ze kozen voor een opstelling die vergelijkbaar was met hun oude keuken, maar met meer moderne en efficiënte apparatuur. 

Een van de belangrijke veranderingen was de overstap naar een open keuken, waardoor de ruimte ruimer en gezelliger aanvoelt. Dit was een bewuste keuze, omdat de keuken een belangrijke plek is waar Familie Romijn dagelijks kookt en tijd doorbrengt. 

Met de nieuwe keuken zijn ze zeer tevreden. “Alles werkt gewoon zoals het hoort,” benadrukt Familie Romijn. De inductiekookplaat en combi-oven maken het koken sneller en efficiënter, wat resulteert in lagere energiekosten en meer gemak in het dagelijks leven. 

 

 

De keuken van Keukenwarenhuis.nl heeft niet alleen hun huis opgewaardeerd, maar ook hun kookervaring verbeterd. Voor Familie Romijn betekent het hebben van een functionele en stijlvolle keuken een geweldige start in hun nieuwe woning, en ze kijken uit naar vele heerlijke maaltijden die ze erin zullen bereiden. 

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest