088 0101 200 [email protected]

Zwarte keukens zijn in trek, en dat is goed te begrijpen! Een zwarte keuken geeft ieder interieur namelijk een stijlvolle uitstraling. Ook krijgt een keuken met zwarte fronten gelijk die ‘wow-factor’ van een design keuken.

Benieuwd naar meer? In deze blog lees je de 3 grote voordelen van het kiezen voor zwarte keukens!

1 – Zwarte keukens zijn chic.

Een zwarte keuken valt op door de elegante uitstraling. Het donkere kleurenpalet zorgt ervoor dat zwarte keukens van nature een chique sfeer brengen aan het interieur van de woning. Hierdoor valt een zwarte keuken altijd op, in positieve zin uiteraard! Zowel hoogglans als mat zwarte keukens zullen in uw woning dé eyecatcher worden.

2 – Zwarte keukens passen bij elk interieur.

De zwarte keuken is met alles te combineren. Hierdoor kan een zwarte keuken in elke woning. Combineer zwarte kaderfronten met een sierlijke zwarte greep en een sfeervol houten aanrechtblad, en jouw landelijke keuken zal werkelijk stralen. Maar ook moderne keukens komen in het zwart helemaal tot leven. Kies bijvoorbeeld voor greeploze mat zwarte fronten met een marmerlook of glazen keukenblad.

3 – Voor iedereen is er een juiste kleur zwart.

Zwarte keukenfronten zijn niet alleen ‘zwart’. Er bestaan hoogglans zwarte fronten, zijdeglans zwart, mat zwart, zwart met een kader, zwart met een patroon, zwart met een streepje, mat zwarte fronten, zwarte houtlook… Zoals je ziet, de keuze is reuze.

Met andere woorden: voor iedereen bestaat er wel een variatie van het zwarte front dat perfect aansluit bij zijn of haar wensen.

Conclusie

Zwarte keukens staan voor stijlvolle elegantie, die bij elke woning en elk mens passen. En? Wordt jouw volgende keuken ook zwart?

Mocht je op zoek zijn naar een zwarte keuken dan helpen wij je daar natuurlijk graag mee! Bij Keukenwarenhuis.nl hebben wij een groot assortiment aan zwarte keukens, in allerlei kleuren en afwerkingen. Bekijk hier onze openingstijden en filialen, of maak hier direct een afspraak.

 

voordelen van zwarte keukens

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest