088 0101 200 [email protected]

Een groene keuken is vrij zeldzaam, en daardoor extra speciaal. Toch kan een groene keuken jouw interieur een zeer chique en stijlvolle uitstraling geven. Benieuwd geworden? Laat je inspireren door deze Groene Keukens Inspiratie blogpost, met 6 prachtige voorbeelden van groene keukens!

1 – De Landelijke Keuken Met Avocado Tinten

Een nieuwe keukentrend is het gebruik van pastel kleuren in de keuken, waaronder deze prachtige avocado fronten. Deze landelijke keuken straalt dankzij de sfeervolle en decoratieve nostalgische details, zoals de glazen en open kasten, sierlijke details, en een pittoreske tegeltjes wand.

Dankzij de combinatie met stijlvolle avocado fronten krijgt deze keuken een nog zachtere, natuurlijke en warme uitstraling. Al met al een prachtige groene landelijke keuken!

landelijke groene keuken inspiratie

2 – Design Keuken met Hout & Olijf

Deze prachtige design keuken combineert een warme groene olijfkleur met donkere houttinten. Het resultaat is een chique, warme, en stijlvolle keuken. De houten fronten zijn glad, en bij de olijfgroene fronten is gekozen voor een decoratief kaderdeurtje.

De witte muren vormen een mooi contrast met de donkere fronten en vloer, waardoor de keuken, ondanks de donkere kleuren, toch zeer ruim en open oogt.

groene keukens inspiratie

3 – Industriële Keuken Met Zeegroene Fronten

Deze industriële keuken met zeegroene en witte fronten valt op door het stoere rek boven het eiland. Dit soort constructies geven een industriële en robuuste sfeer, maar zijn natuurlijk ook handig voor het ophangen van kookspullen!

Ook is het kookeiland uitgerust met een aanrechtblad op verschillende hoogtes, door gebruik te maken van een dun en een dik blad. Deze hoogtevariaties kunnen van pas komen tijdens het bereiden van eten, zo kan je bijvoorbeeld op het hoge gedeelte comfortabel snijden, terwijl je bij het afwassen van pannen makkelijk bij de spoelbak kunt.

industriële groene keuken

4 – Grasgroene Moderne Keuken

Deze rechte keuken met grotendeels greeploze fronten combineert witte keukendeurtjes met grasgroene kasten. Het resultaat is een frisse en vrolijke groene keuken.

Opvallend detail is de extra plankjes bij de achterwand. Deze creëren extra opbergruimte, en geven de keuken een huiselijke inrichting. De open inrichting is teven makkelijk tijdens het koken, in een handomdraai zie je waar de spullen staan!

moderne keuken grasgroen

5 – Greeploze Keuken in Pastel Groen

Deze greeploze u-keuken combineert witte fronten met een pastel groene keukendeurtjes. Ook op de muren is dit kleurenspel gebruikt. Het resultaat is een chique en aardse uitstraling dat elk interieur wat extra ‘zen’ geeft.

Opvallende detail is de (deels) open kast bij het witte linkerdeel van de keuken, uitgevoerd in pastel groen. Deze open kasten geven een huiselijke en gemoedelijke uitstraling aan een verder strakke en moderne keuken.

pastelgroene keuken greeploos

6 – Geen Groene Fronten, Maar Groene Muren!

Dit is een ‘groene’ keuken, met een twist! Naast kiezen voor groene fronten, kan je natuurlijk ook gaan voor een groen likje verf op de muren.

Bij deze keuken is gekozen voor mat witte fronten, in combinatie met een houten bar, een betonlook kastwand, en grasgroene muren. Het resultaat is een frisse uitstraling, met een warme en vrolijke sfeer.

keuken met groene muren

 

Is een groene keuken precies wat jij wilt? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest