088 0101 200 [email protected]

Met een strak wit ontwerp, een houten look-and-feel en warme aardse kleuren, brengt de Ibiza-stijl een vleugje vakantie naar je eigen keuken. De Ibiza keukenstijl, geïnspireerd door het prachtige eiland Ibiza in de Middellandse Zee, heeft een aantal unieke voordelen die het aantrekkelijk maken voor liefhebbers van een ontspannen, mediterrane sfeer in hun keuken. Lees meer hierover in deze blog! 

 

Rustgevende sfeer

De Ibiza keukenstijl kenmerkt zich door zijn relaxte en informele sfeer. Het gebruik van natuurlijke materialen, lichte kleuren en open ruimtes om een gevoel van rust en ontspanning te creëren, waardoor de keuken een fijne plek wordt om tijd door te brengen. 

 

Mediterrane invloeden

De mediterrane levensstijl wordt weerspiegeld door de heldere blauwe en witte tinten die de kleuren van de zee en lucht oproepen. Deze kleurencombinatie creëert een gevoel van frisheid en lichtheid in een ruimte. 

 

Natuurlijke materialen

De Ibiza keukenstijl staat ook bekend om de natuurlijke materialen die er gebruikt worden, zoals hout, riet en natuursteen. Deze materialen zorgen voor warmte en authenticiteit in de keuken, terwijl ze ook een gevoel van verbinding met de natuurlijke omgeving tot stand brengen. 

 

Bohemian elementen

Vaak wordt er bij de Ibiza keukenstijl gebruik gemaakt van een bohemian twist, met kleurrijke accenten, etnische patronen en ambachtelijke details. Deze elementen voegen een speelse en artistieke dimensie toe aan de keukenruimte

 

Al met al kan de Ibiza keukenstijl een geweldige keuze zijn voor mensen die verlangen naar een keukenruimte die ontspannend, esthetisch aantrekkelijk en doordrenkt is van de charme van de Middellandse Zee. Meer inspiratie van verschillende keukenstijlen? Klik hier.

 

Meer inspiratie

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest