088 0101 200 [email protected]

Op zoek naar een keuken met een frisse en milieubewuste uitstraling, dan is de groene keuken een perfecte keuze. Met de juiste tint groen creëer je een esthetisch aantrekkelijke en duurzame keuken. In deze blog vertellen we je graag meer over een aantal aspecten waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een groene keuken.

 

Groene keuken kopen

 

Kies de juiste tint

De kleur groen komt in talloze tinten, variërend van zachte pasteltinten tot diepe kleuren. Denk bij de keuze goed na over de gewenste sfeer en uitstraling van de keuken. Lichte tinten hebben een rustgevende en frisse uitstraling, terwijl diepere tinten juist meer karakter toevoegen aan de groene keuken. 

 

Harmonie in de keuken

Zorg ervoor dat de tint groen die je uitkiest past in de andere elementen van je keuken, zoals de vloer of je favoriete aanrechtblad. Creëer een samenhangend geheel in je keukenruimte. 

 

Verlichting in de keuken

De verlichting in de keuken kan invloed hebben op de uitkomst van de groene kleur. Test de kleur dus op verschillende momenten van de dag en onder verschillende lichtomstandigheden om er zeker van te zijn dat het de perfecte kleur groen is. Natuurlijk licht en kunstmatig licht kunnen ervoor zorgen dat de kleuren er anders uitzien, dus houd daar rekening mee. 

 

Thema en stijl

Denk goed na over de stijl en het thema van je keuken. Een groene kleur kan toegepast worden in verschillende keukenstijlen, zoals modern of landelijk. Kies een tint groen die past bij de gewenste uitstraling van de keukenruimte. Combineer het groen met passend aanrechtblad om de gewenste stijl te versterken. 

 

Duurzaamheid

Naast de kleur groen kun je ook duurzaamheid verwerken in je keukenontwerp. Kies voor milieuvriendelijke materialen, energiezuinige apparaten en waterbesparende opties. Zo heb je niet alleen een groene keuken, maar ook een ecologisch verantwoorde keuken. 

 

Is een groene keuken precies wat jij wilt? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest