088 0101 200 [email protected]

Tegenwoordig is het hebben van een Quooker-kraan erg populair en de reden daarachter is simpel. Quooker-kranen bieden een groot scala aan voordelen en gemakken. In deze blog ontdek je waarom steeds meer huishoudens kiezen voor een Quooker-kraan.

 

Geen wachttijd, direct kokend water

Een herkenbare situatie: snel een kopje thee willen zetten, maar moeten wachten tot het water kookt. Met de Quooker-kraan is dit ongemak verleden tijd. Met een simpele draai aan de kraan heb je toegang tot kokend heet water. Of je nu thee wilt zetten, pasta moet koken of het
blancheren van je favoriete groenten. Op elk gewenst moment direct kokend water, zonder wachttijd.

 

Waterbesparend en efficiënt

Waterbesparing is tegenwoordig ook erg belangrijk in onze samenleving. Quooker-kranen bieden hier ook een oplossing dankzij hun dubbelwandige kranen. Het water dat niet gebruikt wordt, gaat terug de boiler in, waardoor er minder water wordt verspild. Quooker-kranen zijn bovendien ook energiezuinig, dankzij goed geïsoleerde boilers.

 

Simpel en strak design

Naast tijd bespaart de Quooker-kraan ook ruimte. Het gedoe met een waterkoker op het aanrecht is dan ook verleden tijd, waardoor er ruimte
vrijkomt. Quooker-kranen kunnen naadloos geïntegreerd worden in jouw keukenontwerp, wat resulteert in een strak en opgeruimde keuken.

 

Veiligheid voorop

Veiligheid is erg belangrijk in de keuken, vooral met kokend water binnen handbereik. Quooker-kranen zijn hier dan ook op ontworpen. Ze zijn voorzien van kindveilige bediening en een ingebouwd beveiligingssysteem. Vooral in een gezin met kinderen biedt dit gemoedsrust.

 

Wil je graag een Quooker in je keuken of ben je op zoek naar een hele nieuwe keuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest