088 0101 200 [email protected]

Je wilt graag een nieuwe keuken en over de kleur van de frontjes ben je zeker, maar welke kleur blad gaat het worden? Of je weet juist heel goed welk kleur blad je zou willen… Namelijk, een zwart werkblad! Maar welke kleur ga je matchen met zo een zwart blad. Kleurencombinaties maken een keuken soms tot een heel uniek exemplaar.

Groene keuken met zwart werkblad

Wil je een gekleurde keuken? Dan is groen een mooie kleur die gemakkelijk te matchen is met heel veel andere kleuren in je interieur. Ook is het een mooie rustige basis voor een keuken en kun je veel prachtige combinaties vinden als je bijvoorbeeld een mooi werkblad zoekt. Voeg aan deze keuken wat mooie planten toe en je hebt een prachtige botanische keuken! Wanneer je planten toe zult voegen aan de keuken komt het geheel meer tot leven.

groene keuken zwart blad

Zwarte keuken met zwart werkblad (ton-sur-ton)

Wat ook erg mooi en chique is, is een ton-sur-ton combinatie. Combineer een zwarte keuken met een zwart blad. Wanneer je een mat zwarte keuken kiest, zal je zien dat het zwart veel minder zwaar overkomt en dat het prachtig kan zijn om dat te combineren met bijvoorbeeld een zwart marmer-look blad. Zo tover je de keuken om in een knusse, moderne en vooral heel sfeervolle ruimte. Met keuze voor mooie verlichting maak je deze ruimte helemaal af. 

zwart werkblad

Witte keuken met zwart werkblad

De witte keuken is al jaren een van de basiskleuren en ook deze kleur is prachtig te combineren met een zwart blad. Kies in voor een blad met witte accenten, zoals bijvoorbeeld een marmerlook of een terrazzo. Op deze manier blend het geheel wat meer. Voeg aan dit geheel een mooie blanke houtsoort toe zoals bijvoorbeeld de eettafel, om wat meer variatie te krijgen in harde en zachte materialen. Je zult zien dat door deze combinatie het geheel wat zachter zal worden.

wit met zwart werkblad

Wat voor soorten zwarte werkbladen?

Zoals we al lieten vallen is een marmer-look ook in het zwart te verkrijgen. Maar er is veel meer keuze op het gebied van zwarte werkbladen. Naast de vele soorten looks zijn er ook. Verschillende materialen waaruit je kunt kiezen, zoals; kunststof, composiet, keramiek, fenix, graniet en nog veel meer soorten. Laat je adviseren in een van onze showrooms. Er zal vast een materiaal bij zitten wat past bij uw wensen.  

Ben jij benieuwd of we jouw droomkeuken met een mooi zwart blad kunnen verwezenlijken? Kom dan langs bij een van onze showrooms en laat je inspireren. Liever direct aan tafel om je ideeën te bespreken? Maak dan hier een afspraak.

Lees ook:
– Een groene keuken? Laat je hier inspireren.
– De voordelen van een matzwarte keuken.
– Liever een houten keuken? Bekijk deze 9 varianten.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest