088 0101 200 [email protected]

Een composiet aanrechtblad staat bekend om het design, duurzaamheid en het onderhoudsgemak. Daarnaast is het door de speciale samenstelling in vele kleuren en afmetingen verkrijgbaar, waardoor een composiet aanrechtblad geschikt is voor elke keuken. In het bijzonder gaan we in deze blogpost dieper in op de Evora Quartz aanrechtbladen van Dekker Zevenhuizen die ook in unieke kleuren en verschillende structuren verkrijgbaar is.

 

In deze blogpost leest u:

  • De kwaliteiten van Evora Quartz aanrechtbladen
  • De voordelen van deze keukenbladen
  • Tips voor het kiezen en onderhouden van Evora Quartz

 

Composiet aanrechtblad – Voordelen van Evora Quartz

 

Wat is Evora Quartz?

Evora Quartz is een type composiet aanrechtblad, gemaakt van een mengsel van kwarts en hars. Kwarts is één van de hardste materialen die in de natuur te vinden is, waardoor deze bladen extreem stevig en krasbestendig zijn. Het gebruik van hars zorgt ervoor dat het oppervlak niet poreus is, waardoor vlekken en bacteriën geen kans krijgen.

Composiet aanrechtblad

Evora Quartz Poseidon

Composiet aanrechtblad

Evora Quartz Argus

 

Voordelen van een Evora Quartz aanrechtblad

  • Natuurlijke uitstraling
  • 100% watervast
  • Krasbestendig bij normaal gebruik. Dankzij de hoge concentratie kwarts zijn deze bladen bestand tegen dagelijkse slijtage, krassen en stoten.
  • Hygiënisch
  • Redelijk hittebestendig
  • In vele unieke kleuren en verschillende structuren verkrijgbaar
  • De combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is. Dit maakt het aanrechtblad zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Vuil, vet en vloeistoffen dringen niet door in het materiaal, waardoor je simpelweg met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel kunt schoonmaken.
  • Zeer gemakkelijk in het gebruik
  • PITT cooking mogelijk
  • Strakke randafwerking door V-groovetechniek (structuren lopen door in de rand)
Composiet aanrechtblad

Evora Quartz Naga

Tips voor het kiezen en onderhouden van Evora Quartz

Bij het kiezen van je Evora Quartz aanrechtblad is het belangrijk om rekening te houden met de kleur en afwerking die het beste bij jouw keukenontwerp passen. Neem stalen mee naar huis om te zien hoe de kleuren bij het licht in jouw keuken uitkomen.

Voor het onderhoud is het goed om te weten dat je agressieve schoonmaakmiddelen en schurende sponzen moet vermijden. Gebruik in plaats daarvan milde reinigers en zachte doeken om het oppervlak in topconditie te houden. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek.

 

Conclusie

Dankzij de speciale samenstelling van kwarts en hars heeft een Evora Quartz aanrechtblad een natuurlijke uitstraling en is het krasbestendig. Daarnaast zorgt de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is, en verkrijgbaar is in unieke kleuren en verschillende structuren.

Kortom is een Evora Quartz blad een uitstekende keuze voor als u op zoek bent naar een duurzaam en sterk aanrechtblad dat vrij hygiënisch en makkelijk te onderhouden is.

Evora Quartz Celeste White

 

Bent u op zoek naar een composiet aanrechtblad en/of in het bijzonder geïnteresseerd geraakt in de Evora Quartz aanrechtbladen van Dekker Zevenhuizen? De zomervakantie is de perfecte tijd om nieuwe inspiratie op te doen voor je keuken! Bij Keukenwarenhuis.nl vieren we de zomer met onze fantastische Caribbean Zomeracties. Gedurende deze actieperiode kun je profiteren van Keukens voor Half Geld (tot wel 50% korting!) of een Composiet blad voor de prijs van een kunststof blad, wat je een voordeel kan opleveren tot maar liefst €4000,-! (deze actieperiode is geldig tot en met 25 augustus 2024). Maak snel hier een afspraak of kom eens gezellig langs bij één van onze twee inspiratie showrooms om de zandkleurige keuken te komen bekijken. Je vindt hier bovendien alle keukenstijlen. Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer keukenbladinspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest