088 0101 200 [email protected]

Een composiet aanrechtblad heeft de uitstraling en duurzaamheid van natuursteen, maar zonder de moeilijke onderhoudsvereisten. Dankzij de speciale samenstelling is composiet ook nog eens in allerlei kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, waardoor deze keukenbladen voor elke keuken geschikt zijn.

In deze blogpost leest u:

 • Hoe een composiet aanrechtblad wordt gemaakt,
 • hoe een composiet keukenblad eruitziet,
 • waarom composiet zo duurzaam en onderhoudsvrij is,
 • over de prijs van composiet,
 • alles over Quartztop composiet keukenbladen van de beste kwaliteit,
 • en de 15 grootste voordelen van een Quartztop composiet aanrechtblad.

Interesse in composiet aanrechtbladen van de beste kwaliteit? Onder aan het artikel kunt u met enkele klikken alle informatie en de volledige prijslijst voor Quartztop composiet aanrechtbladen aanvragen!

Wat Is Een Composiet Aanrechtblad?

Een composiet aanrechtblad is een samengesteld aanrechtblad van gerecycled natuursteen, namelijk stukjes graniet en kwarts. Deze materialen worden vervolgens vermengd en samengevoegd met ijzersterke harsen. Qua uiterlijk oogt composiet dus als een stenen aanrechtblad, en heeft het een vergelijkbare hardheid.

In tegenstelling tot natuursteen is composiet echter in veel verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor kan het perfect naar eigen smaak worden uitgezocht, en valt het te combineren met allerlei verschillende interieurs. Naast kleur, zijn er ook verschillende matte of juist glanzende afwerkingen mogelijk.

Prijstechnisch is een composiet aanrechtblad voor ongeveer dezelfde prijs of iets duurder leverbaar dan een gemiddeld aanrechtblad. Oftewel, uitmuntende en duurzame kwaliteit voor een goede prijs!

Quartztop Composiet Aanrechtblad

Geen Onderhoudsvereisten

Door de hardheid van het materiaal is composiet erg duurzaam en onderhoudsvrij. De speciale samenstelling is namelijk kras-, slijt- en stootvast.

Tevens wordt door de lage porositeit de intrekking van vloeistoffen, zoals vetten of vocht, zoveel mogelijk beperkt. Hierdoor is het blad makkelijk schoon te houden en hygiënisch.

Deze eigenschappen maken dit soort blad durabel en licht in het onderhoud, vooral in vergelijking met bladen die regelmatig behandeld of geïmpregneerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld houten of granieten bladen.

De Beste Composiet Kwaliteit met Quartztop

Niet elk composiet aanrechtblad is hetzelfde en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De samenstelling, verlijming en uiteindelijke consistentie van het blad bepalen de uiteindelijke kwaliteit en de duurzaamheid.

Wanneer de samenvoeging van het blad op een verantwoorde en hoogwaardige manier gebeurt, wordt met zekerheid het beste blad van ultieme kwaliteit gemaakt. Bij deze hoge kwaliteit composiet blad met de sterkste eigenschappen, spreken wij van een Quartztop composiet aanrechtblad.

composiet aanrechtblad

De 14 Voordelen van een Quartztop Composiet Aanrechtblad:

 1. Hardheid vergelijkbaar met natuursteen.
 2. Goed bewerkbaar.
 3. Extreem lange levensduur.
 4. Lage porositeit.
 5. Extreem slijtvast.
 6. Extreem stootvast.Qartztop
 7. Maatvast.
 8. Hygiënisch.
 9. Krasbestendig.
 10. Onderhoudsvriendelijk
 11. Milieuvriendelijk wegens het gebruik van gerecycleerde materialen.
 12. Zeer uitgebreid kleuraanbod.
 13. Minder zwaar dan natuursteen.
 14. Betere hittebestendigheid

Conclusie

Met Quartztop composiet haalt u qua kwaliteit de absolute top in huis. Deze aanrechtbladen zijn oersterk, mooi om te zien, en in vele verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Benieuwd naar meer? Vraag hieronder de gratis brochure aan!

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest