088 0101 200 [email protected]

Wie heeft ze niet in huis? Kookboeken. Maar wat zijn nou mooie opbergplekken voor je kookboeken? Wij laten je graag wat opties zien in deze blog.

 

Opbergplekken voor je kookboeken

Je kunt er natuurlijk voor kiezen je kookboeken gewoon in een keukenkastje uit het zicht te bewaren, maar ook andere opties zijn mogelijk. We laten je graag wat inspiratie zien.

 

Kookboeken in open keukenkastje

Houd je wat ruimte over tussen de keukenkasten of tussen de keukenkasten en de muur? Laat er een (smal) open kastje met planken tussen plaatsen. Zo kun je je favoriete boeken tentoonstellen en ziet het er ook nog eens mooi uit.

 

kookboeken opbergen in de keuken

Boekenplank en open keukenkastje in nis

 

Plank boven de keuken

Geen bovenkasten? Hang planken op. Op planken kun je, naast mooie decoratie, natuurlijk ook wat van je favoriete kookboeken kwijt. Je kunt de plank in dezelfde stijl houden als de keuken, maar je kunt natuurlijk ook voor bijzondere exemplaren gaan voor een unieke en speelse uitstraling aan de keuken.

 

Op het aanrecht

Idealiter heb je zo weinig mogelijk op het aanrecht staan om de ruimte goed te kunnen benutten. Heb je een groot aanrechtblad met voldoende ruimte? Dan zou je de mooiste kookboeken natuurlijk wel gewoon op het aanrecht kunnen zetten.

 

boekenstandaard op aanrechtblad

 

Een standaard voor je kookboeken

Ze zijn zowel als achterwand-accessoire als losstaand verkrijgbaar: de boekenstandaard. Dat ziet er niet alleen mooi uit, de boekenstandaard is ook een hele handige tool tijdens het koken. Een boekenstandaard houdt namelijk je boek open op de juiste bladzijde.

 

Boekenkast

Heb je heel veel kookboeken én wat extra ruimte? Wat dacht je van een boekenkast in de keuken? Zo heb je al jouw boeken snel bij de hand.

 

Boekenkast

 

Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Of is het nu echt tijd geworden voor een hele nieuwe droomkeuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier bovendien alle keukenstijlen! Of maak alvast een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

 

Meer keuken inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest