088 0101 200 [email protected]

Wil je graag de keuken opknappen met een klein budget? Dan zijn er verschillende manieren om jouw keuken een hele andere uitstraling te geven. Lees gauw verder voor onze budget make-over keuken tips!

 

Budget make-over keuken tips

 

#1 Keukenkastjes

Je kunt ervoor kiezen de fronten van je keukenkastjes te vervangen of om deze te schilderen. Vooral schilderen is een hele betaalbare manier om je keuken een hele andere look te geven.

 

#2 Handgrepen vervangen

Een simpele verandering die een groot verschil kan maken: vervang de handgrepen of knoppen van je keukenkastjes. Er zijn een hoop mooie en betaalbare opties die overeenkomen met jouw stijl en budget.

 

#3 Werkblad vervangen

Ook het vervangen van het werkblad kan een groot verschil maken in jouw keuken. Er is ongelofelijk veel keuze als het gaat om werkbladen. Ieder materiaal heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Er zit altijd een geschikte optie tussen voor jouw keuken. Een werkblad is belangrijk voor de uitstraling van de keuken en kan dus ook een groot verschil maken.

 

budget make-over keuken

 

#4 De achterwand

Kijk of je wat kunt doen met de achterwand van je keuken. Een likje (tegel) verf of juist een strakke wand betegelen, er zijn genoeg mogelijkheden voor een klein budget.

 

#5 Accessoires

Wanneer je er ruimte voor hebt zou je mooie planken op kunnen hangen in de keuken voor extra bergruimte of om je mooiste keukenitems een plekje in het zicht te geven. Ook kan het een groot verschil maken wanneer je kleine aanpassingen maakt, bijvoorbeeld door het vervangen van handdoeken en theedoeken. Kies voor items die in je interieur passen en sfeer en karakter aan jouw keuken geven.

#6 Toch een nieuwe keuken?

Wanneer je investeert in het opknappen van je keuken, kijk dan vooraf wat een make-over zou kosten en zet deze kosten weg tegenover de prijs van een nieuwe keuken. Soms lijkt het interessant om je keuken eerst op te knappen of bijvoorbeeld te laten wrappen, echter zijn er hele degelijke en betaalbare keukens beschikbaar.

 

Met een beetje creativiteit en een goede aanpak kun je in ieder geval jouw keuken een budgetvriendelijke make-over geven!

 

Toch op zoek naar een nieuwe keuken? Kom langs in onze inspiratie showrooms en laat je inspireren. Je vindt hier alle keukentrends en keukenstijlen! Of maak hier alvast een afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer inspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest