December is kerstmaand. En bij kerst hoort het kerstdiner. En bij het kerstdiner hoort: juist, een gevulde kerstkalkoen! Bij het braden van een kerstkalkoen is geduld een schone zaak: hoe langzamer de kalkoen gaart, hoe beter de smaak. Perfect voor een dagje heerlijk...
Juli-wat snijden, zal je wellicht denken? Julienne snijden! Deze snijtechniek houdt in dat je ingrediënten, vaak groenten, in fijne reepjes snijd. Mooi gesneden ingrediënten kunnen een wereld van verschil maken in de opmaak van een bord. Julienne is 1 van de 8...
Is er iets lekkerder dan een warme cinnamon roll met romige topping? We hebben niet het snelste recept voor jullie, maar wel het lekkerste! Neem daarom de tijd om dit heerlijke recept te maken en nog meer tijd om er echt van te genieten. Met dit recept maak je zelfs...
Cranberrysaus hoort bij de koudere maanden. Deze bordeauxrode compote past perfect bij de gerechten uit het culinaire jachtseizoen, zoals een gebraden fazant of een smeuïge hertenbiefstuk. Het populairst is de cranberrysaus tijdens de feestdagen. De zoete smaak tilt...
Worteltaart, jammie! Op het eerste gezicht klinkt het gek – groente in een zoete taart – maar de carrot cake is bij jong én oud een groot succes. Worteltaart recepten zijn vaak vrij uitgebreid, met bijvoorbeeld meerdere lagen taart. Deze variant houden we lekker...
In Brabant brandt niet alleen licht, daar hangt ook die heerlijke worstenbroodjesgeur in de lucht! Wil jij thuis dat heerlijke aroma opsnuiven? En, uiteraard, genieten van een heerlijke hap? Met dit recept leer je zelf worstenbroodjes maken. Goed voor ongeveer 20...
Hier vind je wekelijks jouw heerlijke portie keuken inspiratie. Van de laatste keukentrends en heerlijke recepten tot hippe keukenstijlen en handige keukentips.
NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.
Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.
VOLG ONS