


Wat Betekenen Al Die Termen Op Het Etiket? – THT, TGT, Bewaaradvies en Veiligheid van Levensmiddelen
Op een veilige manier met eten omgaan en eten bewaren is natuurlijk zeer belangrijk. Het voorkomt gezondheidsproblemen, en zorgt voor een behoud van kwaliteit. Daarom staat het etiket van voedingsmiddelen vol informatie, zoals de THT, TGT en andere bewaaradviezen....
Groenten Invriezen, Ontdooien & Bewaren op een Veilige en Gezonde Manier
Oeps, toch weer te laat met de wortelen of de aubergines. Of je vist weer eens een half rotte tomaat uit de koelkast. Erg zonde om hele groentes dan maar weer weg te gooien of op de composthoop te gooien. Helaas gebeurt het maar al te vaak. Groenten invriezen is...
Vlees Ontdooien, Invriezen, en Bewaren op een Veilige en Gezonde Manier
Vlees ontdooien, invriezen en bewaren op de juiste manier komt zowel jouw gezondheid en jouw maaltijd ten goede. Een goede en zorgvuldige behandeling van vlees voorkomt namelijk dat verkeerde bacteriën de kans krijgen om te groeien, en zorgt er tegelijkertijd dat de...
Voor de Wijnliefhebber: Do’s & Dont’s Bij Wijn Rijpen, (Geopende) Wijn Bewaren en Wijn Serveren
Een goed glas wijn kan een lekkere maaltijd subliem maken. Net als met etensmiddelen wordt de kwaliteit van wijn echter minder indien de omstandigheden niet optimaal zijn. Wijn bewaren op de juiste manier is dus van groot belang! Wist jij bijvoorbeeld dat daar...
VOLG ONS