088 0101 200 [email protected]

Tri-Ply pannen zijn gemaakt voor de echte kookliefhebber. Ze vallen op door hun prachtige en smaakvolle design. Het écht unieke van deze pannen is echter dat ze zijn opgemaakt uit drie metalen lagen, waardoor de warmte geleiding optimaal is.

In deze blogpost leest u:

 • waarom Tri-Ply pannen zorgen voor de beste geleiding en energiebesparing,
 • hoe het kookplezier door Tri-Ply wordt verhoogt,
 • en de 11 grote voordelen van Tri-Ply.

Ook hebben wij, speciaal voor onze lezers, een speciale Tri-Ply pannenset aanbieding aan het einde van deze blogpost!

Optimale Geleiding, Maximale Energiebesparing

Tri-Ply pannen staan bekend om hun goede geleiding en energiezuinige werking.

Geleiding

Bij de gemiddelde pan wordt enkel de bodem goed warm. Bij een Tri-Ply pan is dit echter anders. Dankzij de speciale drielaagse opbouw worden bij Tri-Ply pannen zowel de zijkanten als de bodem door en door verhit.

Energiebesparing

Dankzij deze snelle geleiding wordt de pan ook veel sneller warm dan gemiddeld. De Tri-Ply pannen verkorten daardoor de kooktijd met ca. 30%, waardoor er ook meer dan 30% aan energie bespaard wordt. Goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening!

Ultiem Kookplezier

Doordat de Tri-Ply technologie de kooktijd verkort, wordt het makkelijker om snel een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Door de snelle en vooral gelijkmatige verhitting van de pan koekt het het eten veel minder snel aan.

Ook gaart de maaltijd hierdoor veel gelijkmatiger, door de verhitting aan zowel de onderkant als de zijkanten. Daardoor hoeft u ook minder te roeren en bent u vrijer om tussendoor nog met andere gerechten aan de slag te gaan.

Josine van Aertsen:
“Als gevorderde amateur kokkin kook ik nu reeds een paar jaar op inductie met Tri-Ply pannen, en het is zeer plezierig. De Tri-Ply pannen worden zeer snel warm en de zijkanten van de pannen ook! Hierdoor hoef ik nauwelijks of niet te roeren en krijg ik ongelofelijk goede kookresultaten.”

De Tri-Ply pannen zijn tevens ook erg duurzaam, waardoor ze jarenlang meegaan. Oftewel, u kunt met TriPly jaren het ultieme kookplezier ervaren!

De 11 Grote Voordelen Van Tri-Ply Pannen

We hebben voor het gemak alle kwaliteiten van deze pannen op een rijtje gezet.

Tri-Ply Pannen

 1. Speciale Tri-Ply technologie door middel van een drielaagsge opbouw.
 2. Gemaakt van hoogwaardig 18/10 RVS met een tussenlaag van aluminium.
 3. Unieke en gelijkmatige warmteverdeling. Dit verlaagt de kooktijd, bespaart energie en zorgt dat het eten minder snel aanbakt.
 4. Kunnen in de vaatwasser.
 5. Duurzame pannen die tientallen jaren mooi blijven.
 6. Ontwikkeld voor professionele koks.
 7. Ergonomische en geïsoleerde handvaten en grepen.
 8. Vrijwel trillingsvrij tijdens het koken.
 9. Afgeronde binnenhoeken die het koken vereenvoudigen.
 10. Schaalaanduiding aan de binnenzijde.
 11. 10 jaar garantie op fabrieksfouten bij normaal gebruik.

Let wel, Tri-Ply pannen hebben geen antiaanbaklaag. Daardoor zijn ze minder handig bij eiwithoudende producten. Bijvoorbeeld voor het bakken van een eitje. Dan kunt u beter een pan met een keramische bodem (zoals de Eco-Pan) of een teflon antiaanbaklaag nemen. Dit geldt ook wanneer u niet gewend bent aan het bakken, braden of wokken zonder een antiaanbaklaag.

Speciale Tri-Ply Aanbieding

Over het algemeen zijn Tri-Ply pannen behoorlijk duur. Kwaliteit kost nou eenmaal wat. Echter worden de schitterende Tri-Ply pannen van de Sans Souci Selection collectie momenteel ter introductie extra voordelig aangeboden. Speciaal voor de lezers van het Keukenwarenhuis Keuken Blog!

Profiteer nu en verhoog uw kookplezier! Interesse? Klik dan op de onderstaande button om naar de aanbiedingen, de collectie en de prijslijst te navigeren.

[otw_shortcode_button href=”https://www.onestopkeukenshop.nl/c-1363435/tri-ply-pannen/” size=”large” bgcolor=”#c49f6f” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-brown” text_color=”#fafafa” target=”_blank”]Ga naar de Tri-Ply Collectie Aanbieding[/otw_shortcode_button]

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest