088 0101 200 [email protected]

Ben je op zoek naar een lekker recept wat snel klaar is? Dan is dit recept voor kokoscurry met vis perfect voor jou. Deze kokoscurry met wokgroenten, gele currypasta en pangasiusfilet staat binnen no-time op tafel.

 

Kokoscurry met vis

Ingrediënten
Het recept is goed voor 2 personen

  • 130 gram rijst
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 70 gram gele currypasta (boemboe)
  • 250 gram pangasiusfilet
  • 1 zak wokgroenten
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 bosje verse koriander

 

Bereiding

  • Kook de rijst volgens de verpakking gaar.
  • Verhit de olie in een wokpan en fruit de uien glazig.
  • Voeg de currypasta toe en roer goed door.
  • Snijd de pangasiusfilet in blokjes en bak 5 minuten mee.
  • Voeg de wokgroenten toe en bak een paar minuten mee.
  • Roer de kokosmelk erdoor en laat nog 5 minuten of wat langer zachtjes pruttelen tot de vis gaar is.
  • Serveer de rijst met de kokoscurry en garneer met wat verse koriander.

 

Liever een vega(n) variant?
Vervang de vis dan voor tofu of plantaardige kipstukjes. Vergeet de currypasta vooraf niet te controleren, deze kan mogelijk dierlijke ingrediënten bevatten.

 

 

Ben je er tijdens het koken achter gekomen dat er iets ontbreekt in de keuken of ben je op zoek naar een gehele nieuwe keuken? Kom langs in onze showrooms of maak een afspraak voor advies op maat.

 

 

Meer inspiratie uit de wereldkeuken

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest