Ben je op zoek naar een lekker recept wat snel klaar is? Dan is dit recept voor kokoscurry met vis perfect voor jou. Deze kokoscurry met wokgroenten, gele currypasta en pangasiusfilet staat binnen no-time op tafel.
Kokoscurry met vis
Ingrediënten
Het recept is goed voor 2 personen
- 130 gram rijst
- 1 eetlepel plantaardige olie
- 1 ui, gesnipperd
- 70 gram gele currypasta (boemboe)
- 250 gram pangasiusfilet
- 1 zak wokgroenten
- 400 ml kokosmelk
- 1 bosje verse koriander
Bereiding
- Kook de rijst volgens de verpakking gaar.
- Verhit de olie in een wokpan en fruit de uien glazig.
- Voeg de currypasta toe en roer goed door.
- Snijd de pangasiusfilet in blokjes en bak 5 minuten mee.
- Voeg de wokgroenten toe en bak een paar minuten mee.
- Roer de kokosmelk erdoor en laat nog 5 minuten of wat langer zachtjes pruttelen tot de vis gaar is.
- Serveer de rijst met de kokoscurry en garneer met wat verse koriander.
Liever een vega(n) variant?
Vervang de vis dan voor tofu of plantaardige kipstukjes. Vergeet de currypasta vooraf niet te controleren, deze kan mogelijk dierlijke ingrediënten bevatten.
Ben je er tijdens het koken achter gekomen dat er iets ontbreekt in de keuken of ben je op zoek naar een gehele nieuwe keuken? Kom langs in onze showrooms of maak een afspraak voor advies op maat.
Meer inspiratie uit de wereldkeuken
- Het perfecte recept voor taco-night!
- Poké Bowl recept
- Vietnamese spring rolls recept
- Nacho’s maken doe je zo!
VOLG ONS