088 0101 200 [email protected]

Familie den Dunnen deelt hun verhaal over hun zoektocht naar een keuken bij Keukenwarenhuis.nl. Waar het allemaal begon met de behoefte aan een nieuw aanrechtblad voor de oude keuken, is de zoektocht onverwachts geëindigd met een gloednieuwe keuken. In de woning van Familie den Dunnen in Krimpen aan den IJssel staat nu een prachtige groene landelijke hoekkeuken die meneer den Dunnen zelf heeft gemonteerd. Daarom nemen we deze keer een kijkje in de keuken van familie den Dunnen.

 

Kijkje in de keuken van familie den Dunnen

 

Aanvankelijk was de familie dus op zoek naar een nieuw aanrechtblad voor de oude keuken. “We wonen al 5 jaar in dit huis en de oude keuken stond er al toen we hier kwamen wonen. Na 5 jaar intensief gebruik was het wel tijd voor een nieuw aanrechtblad”, aldus meneer den Dunnen. Meneer den Dunnen was al eerder bekend met Keukenwarenhuis.nl via zijn zoon die een jaar of tien geleden ook al een keuken bij Keukenwarenhuis.nl heeft gekocht. “Toen heb ik de keuken ook zelf ingebouwd, was er ook helemaal niks aan de hand en waren we ook enorm tevreden!”.

 

blogafbeelding kijkje in de keuken van familie den dunnen

‘Van aanrechtblad naar nieuwe keuken’

Zodoende is meneer den Dunnen een kijkje gaan nemen in de showroom in Dordrecht. “Ik ben gewoon gelijk naar de showroom gegaan en wezen kijken. In de showroom dacht ik bij mezelf, nu ik hier toch ben kan ik gelijk voor een nieuwe keuken gaan. De groene kleur van deze keuken in combinatie met het houtlook aanrechtblad en de zwarte grepen vond ik wel mooi matchen bij de rest van het interieur in de woonkamer”.

 

Wat de wensen waren voor de nieuwe keuken? Er moest sowieso een inductiekookplaat en een ingebouwde combi-oven komen. “Ik wilde in de keuken volledig van het gas af en met alleen een oude magnetron kom je tegenwoordig ook niet ver meer. Daarnaast wilde ik ook een beetje nette verlichting met twee kleuren erin, dan kan je hem ook op daglicht zetten”.

 

blogafbeelding 1 kijkje in de keuken van familie den dunnen

 

Oude keuken

Als we vragen hoe de oude keuken eruitzag blijkt het inderdaad een verouderde keuken te zijn geweest en pakte meneer den Dunnen gelijk foto’s erbij om het te laten zien. Het was een landelijke witte keuken met nog een oude gaskookplaat en inbouw magnetron.

 

Omdat de vaatwasser en de afzuigkap nog niet zo heel oud waren, wilde meneer den Dunnen in eerste instantie deze meenemen naar de nieuwe keuken. Bij het telefonische afroepgesprek met Paul bleek dat het toch niet mogelijk was om de oude vaatwasser in de nieuwe keuken te plaatsen. “Dus heb ik later bij Max nog een nieuwe vaatwasser erbij gekocht.”

 

before and after van de oude en nieuwe keuken

Oude keuken vs. nieuwe keuken

 

“Aardige en leuke verkoper”

De samenwerking met Keukenwarenhuis.nl werd vanaf het moment dat meneer den Dunnen de showroom in Dordrecht binnen kwam lopen als zeer positief ervaren. “Het was een aardige en leuke verkoper die mij goed had geholpen met goede tips en adviezen. Maar ook die kast daar in die hoek, dat is een dubbele kast. Ik had daar drie kastjes zitten. Toen zei hij dat moet je zo doen joh, dan kan je het een keer doorschuiven. En hij had gelijk!”.

 

Meer tips en adviezen waren niet echt nodig. “Ik heb zelf de oude keuken afgebroken. Oude tegels eruit, nieuwe tegels er allemaal op. En twee groepen erbij gemaakt. Hiervoor had ik gas. En ik had de keukengroep die erin zat al gebruikt, daar stonden de oven en de vaatwasser al op. Dus die moest weer goed, dat hij daar weer kwam. Toen heb ik twee groepen erbij gemaakt”.

 

before and after van de oude en nieuwe keuken

Oude keuken vs. nieuwe keuken

 

Of er ook iets is misgegaan tijdens het proces? “Ik heb een lijst verzaagd, precies de verkeerde kant op. Dus ik moest een nieuwe bovenlijst hebben. Ja, nou, het was zo. Ik heb toen die vaatwasser gekocht, maar de tekening was er al. Hadden Max en ik er allebei geen erg in gehad. Als je een inbouwvaatwasser neemt, dan moet je onderplint in één stuk zijn natuurlijk. En ik had natuurlijk twee stukken. Dus nou ja, die heb ik ook bij moeten bestellen. Dus ik zei, dat betaal ik gewoon. Dat is mijn fout”.

 

blogafbeelding 3 kijkje in de keuken van familie den dunnen

 

Voor meneer den Dunnen is de keuken een belangrijke ruimte in het huis. “Het moet gezellig zijn. Er wordt elke dag gekookt en ik heb regelmatig visite van familie zoals mijn kinderen en kleinkinderen. En ook die vonden de nieuwe keuken prachtig!”.

 

“Hartstikke tevreden!”

Meneer den Dunnen is ontzettend blij met zijn nieuwe keuken en zeer tevreden met Keukenwarenhuis.nl. “Ik ben hartstikke tevreden, want die Paul heb ik ook een paar keer aan de lijn gehad om gewoon dingen te bestellen. Dat is ook allemaal perfect geregeld, gewoon netjes. Ja, heel fijn!”.

 

Meer kijkje in de keuken inspiratie

 

Wil jij ook met jouw Keukenwarenhuis.nl keuken in de rubriek ‘Kijkje in de keuken van …?’ Laat het ons weten in de reacties of stuur een mail naar [email protected] zodat we contact met je op kunnen nemen.

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest