088 0101 200 [email protected]

Keukenfamilie, Keukenwarenhuis.nl,  gaat 60e levensjaar in! Bijna 60 jaar geleden startte het familiebedrijf met de verkoop van keukens en inmiddels heeft Keukenwarenhuis.nl de grootste keukenshowrooms van heel Nederland, ideaal voor een dagje keukens shoppen. Keukenwarenhuis.nl viert jubileum 60 jaar keukenervaring, vier jij met ons mee?

 

Keukenwarenhuis.nl viert jubileum 60 jaar aan keukenervaring!

En toen waren we ineens 6.000 keukens verder. Hoewel onze familienaam nog altijd onlosmakelijk aan Keukenwarenhuis.nl is verbonden, zijn er door de jaren heen vele familienamen bij gekomen. Medewerkers van allerlei pluimage, maar met een gemene deler: ze dragen de kernwaarden van ons bedrijf op handen: eerlijk, respectvol, met lef en onafhankelijk.

 

“Wat wij het belangrijkste vinden bij Keukenwarenhuis.nl? Eerlijk en oprecht, de klanten de keuken leveren die zij zelf willen hebben, en altijd voor onze klanten klaarstaan! We houden van een persoonlijke band met onze klanten, en dat werpt zeker zijn vruchten af.”

 

Onze kwaliteiten

Keukenwarenhuis.nl specialiseert zich niet alleen in betaalbare, maar ook ontzorgde Duitse A-merk keukens, welke vast laag geprijsd verkocht worden. Alles wordt bovendien voor u tot in de puntjes geregeld, inclusief montage en aansluiten, kant en klaar!

Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u een gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends, zoals zwarte keukens, industriële keukens, landelijke keukens, greeploze keukens en zelfs senioren keukens.

Ontspannen zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis.nl nog mogelijk! Alle keukens in de showroom zijn compleet geprijsd, zodat u vrijblijvend kunt beslissen.

 

Jubileum keuken 01

Met zijn mat zwarte en semi greeploze lijsten is dit dé jubileum keuken om het 60e levensjaar van Keukenwarenhuis.nl te vieren. Een modern en trendy design door brede lades en luxe apparatuur. De keuken is super compleet met een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koeler, vaatwasser, aanrechtblad, spoelbak, kraan en montagemiddelen. Ook leverbaar met inductiekookplaat.

Bekijk de keuken snel in onze showroom tijdens de eenmalige jubileumactie week!*

 

Jubileum keuken 01

*geldig van donderdag 20 t/m zondag 23 april 2023.

 

Wil je deze jubileum keuken in het echt bekijken of is het nu echt tijd geworden voor een hele nieuwe droomkeuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier bovendien alle keukenstijlen! Of maak alvast een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer keukeninspiratie

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest