088 0101 200 [email protected]

Leuk nieuws, Keukenwarenhuis.nl is op TV!  We komen namelijk met een ware keukenrevolutie en dat mag heel Nederland weten. Vandaag besteld, morgen in huis! Dat geldt niet voor slechts één, twee of drie, maar heel veel verschillende modellen en dat voor baanbrekende prijzen. 

Keukenwarenhuis.nl is op TV met keukens uit voorraad

Wachten is verleden tijd. Bij Keukenwarenhuis koop jij je nieuwe keuken, in iedere gewenste maat en opstelling, gewoon uit voorraad. Met keuze uit meer dan 1000 verschillende Duitse A-merk keukens hebben wij voor ieder wat wils en kunnen wij keukens leveren voor ieder budget! 

 

Voordelen

 

Super voordelig

Behalve dat de keukens snel geleverd kunnen worden, zijn ze ook nog gunstig in de prijs. Een echte Duitse A-merk keuken was nog nooit zo voordelig. Dus profiteer snel van uw voordeel en geniet morgen al van jouw splinternieuwe, degelijke, A-merk keuken!

Direct leverbaar

Keukenwarenhuis.nl heeft ongelofelijk veel modellen vanuit voorraad leverbaar. Heb je de keuken snel nodig? Dat is geen probleem! Vandaag besteld, morgen in huis. Ook is het mogelijk om de keuken te laten installeren,  zodat je er zelf nog weinig omkijken naar hebt. Liever zelf installeren? Ook dat is mogelijk. De kasten zijn al voorgemonteerd. Dit komt de stevigheid van de kasten ten goede, maar maakt het ook gemakkelijker om de keuken in elkaar te zetten.

Voor ieder wat wils

Er is voor ieder wat wils, wat je smaak ook is. Van een landelijk kaderfront tot aan een matzwarte keuken met stoere greep. Daarbij is het mogelijk om iedere stijl keuken volledig naar eigen wens te ontwerpen. Benieuwd naar hoe jouw unieke keuken eruit ziet? Maak hier snel een afspraak bij een van onze twee showrooms

 

Het is duidelijk, Keukenwarenhuis.nl is op TV. Onze reclames zijn te zien in week 18 en 19 en in week 21 en 22 bij onder andere de televisiezenders SBS6, Net5 en Veronica. Vandaag besteld morgen in huis, alleen bij Keukenwarenhuis!

 

Meer lezen?

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest