088 0101 200 [email protected]

Of je nu kiest voor een gekleurde keuken of dat je de kleuren terug laat komen in het interieur van de keuken, het prachtige kleurenpalet van de herfst brengt veel warmte in de keuken. In deze blog vertellen we je graag meer over herfstkleuren in de keuken.

 

Herfstkleuren in de keuken

Van geel en oranje tot rood en bruin, dat zijn de kleuren van de herfst. Wist je dat je de kleuren van de herfst ook in je eigen keuken terug kunt laten komen? Dit kan door middel van een gekleurde keuken, maar ook door de kleur terug te laten komen in je interieur.

 

geel in de keuken

Geel in de keuken

Een gele keuken kan heel gaaf zijn, maar we begrijpen dat deze kleur niet voor iedereen is weggelegd. Breng het zonnetje in huis met hele accenten zoals handdoeken, servies of ga voor (geel) gouden handgrepen, kraan en/of spoelbak in de keuken.

 

oranje

Oranje in de keuken

Ga je voor retro met een oranje keuken of breng je oranje in huis met accessoires? Deze warme kleur breng je gemakkelijk in huis met accessoires zoals handdoeken, theedoeken, servies of ga voor oranje keuken tegeltjes! Ook heel leuk: Decoreer je keuken met pompoenen. Herfstiger kan natuurlijk niet.

 

herfstkleuren in de keuken

Rood in de keuken

Wil je echt een statement maken in de keuken? Ga voor bordeauxrood! Deze prachtige kleur zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een accentmuur in een bordeauxrode kleur te schilderen.

 

bruin

Bruin in de keuken

Van donker- tot lichtbruin en roestbruin tot terracotta, deze aardse tinten brengen een natuurlijke en warme uitstraling in de keuken. Bruin is een kleur die je eigenlijk heel gemakkelijk kunt verwerken in je interieur. Een warme houtlook keuken, een houtlook werkblad, een bruine (tegel) wand, een bakstenen muur of breng de bruine kleur in de keuken door middel van accessoires.

 

herfstkleuren in de keuken

Groen in de keuken

Tijdens de herfst zien we ook de kleur groen terug. Ga voor mosgroene accessoires of ga voor de nieuwste keukentrend met een saliegroene keuken. Natuurlijk kun je ook groen toevoegen door planten, kruidenplanten of eucalyptus takken in de keuken neer te zetten. Groen brengt net als geel levendigheid in de keuken.

 

Herfstkleuren in de keuken: conclusie

Zoals je ziet kun je herfstkleuren op verschillende manieren verwerken in de keuken. Je kunt kiezen voor een gekleurde keuken, maar je kunt herfstkleuren ook in het keukentextiel, accessoires en zelfs ingrediënten verwerken. Ingrediënten als pompoenen, wortels en rode bieten kunnen je keuken tot leven brengen en brengen warmte in de keuken tijdens de koudere maanden.

 

 

Droom jij van een gekleurde keuken of ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Of is het nu echt tijd geworden voor een hele nieuwe droomkeuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier bovendien alle keukenstijlen! Of maak alvast een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

 

Na het lezen over herfstkleuren in de keuken op zoek naar nog meer keukeninspiratie? Lees ook onze andere blogs:

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest