088 0101 200 [email protected]

De meeste mensen staan er mee op, een enkeling geniet er ook van net voor het slapen gaan. We hebben het natuurlijk over een heerlijke kop koffie! Maar wist je dat je ook thuis van professioneel bereide koffie kunt genieten? Met de komst van de inbouw koffiemachines wordt het zetten van de perfecte cappuccino of espresso een eitje.

Leuke bijkomstigheid? Een inbouw koffiemachine geeft jouw (woon)keuken ook nog eens een luxe en moderne uitstraling. En nog een voordeel? Door het inbouwen van het apparaat scheelt het ook nog eens aan ruimte op uw aanrechtblad.

Welke dranken kunnen inbouw koffiemachines maken?

Natuurlijk is een koffiemachine gespecialiseerd in koffie. Met deze luxe apparaten kan je genieten van verschillende soorten koffie, zoals bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino met precies de juiste schuimlaag, of een smeuïge latte macchiato.

Drinkt jij je koffie het liefst zwart? Uiteraard maakt het apparaat ook geweldige americano’s en espresso’s. Welke drank je ook kiest, één ding is zeker: een koffiemachine zet koffie als een barista, maar dan vanuit het gemak van je eigen woning!

En wissul je graag af met een lekker kopje thee? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Met de speciale heet water tap zet je binnen enkele tellen ook een warme kop thee.

Een inbouw koffiemachine is snel

Naast de overheerlijke dranken is de snelle werking van het apparaat een groot voordeel. ’s Ochtends ben je één seconde kwijt: kopje plaatsen en op de knop drukken. Het apparaat onthoudt u favoriete of laatste instellingen, waardoor je goed voorbereid en zonder vertragingen de dag kunt beginnen.

Grote groep op visite? Ook geen probleem! Je hoeft u bezoek niet te vervelen met een saaie kan zwarte koffie, noch hoeft u uren lang in de keuken bezig te zijn. Simpelweg zorgen dat de melk en de koffiebonen goed zijn aangevuld, op de knoppen drukken, en klaar.

Inbouw koffiemachines zijn makkelijk te onderhouden

Dat het een haast professioneel apparaat is wilt gelukkig niet zeggen dat het onderhoud van de koffiemachine moeilijk is. De meeste modellen komen met makkelijk verwijdbare waterbassins, brouw- en afvalunits. Tevens geeft het apparaat zelf aan wanneer iets geleegd of gevuld moet worden via het LED display.

Wel is het belangrijk om de reinigingsrichtlijnen van de fabrikant regelmatig op te volgen. Op deze manier zal de koffiemachine ook aan de binnenkant goed blijven, en jou dag na dag blijven voorzien van die lekkere kop koffie.

inbouw koffiemachine

 

Ben je op zoek naar nieuwe keukenapparatuur of is het nu echt tijd geworden voor een hele nieuwe droomkeuken? Oriënteer en inspireer vrijblijvend in onze gezellige showrooms, je vindt hier alle keukenstijlen! Of maak alvast een vrijblijvende afspraak voor advies op maat. De koffie en thee staat klaar! Keukenwarenhuis.nl… daar moet je geweest zijn!

 

Meer koffie inspiratie en tips

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest