Dit keer delen wij een lekker en makkelijk recept voor tomaten-groentesoep. Een lekker recept voor het hele gezin.
Tomaten-groentesoep recept
Dit recept is goed voor 4 personen
Ingrediënten:
- 1 ui
- Scheutje olijfolie
- 70 gram tomatenpuree
- 2 blikjes tomatenblokjes (800 gram)
- 750 ml water
- 2 blokjes runderbouillon
- 400 gram soepgroenten
- 100 gram vermicelli
- Peper en zout naar smaak
Bereiding:
- Pel en snipper de ui.
- Verhit de olie in een hoge pan en bak de ui op middelhoog vuur glazig.
- Voeg de tomatenpuree toe, bak even mee en voeg dan de tomatenblokjes, water en het bouillon toe.
- Breng aan de kook, pureer eventueel de soep fijn en voeg dan de soepgroenten en vermicelli toe aan de soep.
- Laat het geheel nog een minuut of 10 doorkoken en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de soep over 4 kommen. Serveer eventueel met wat geroosterd volkorenbrood of een stokbroodje.
Ben je er tijdens het maken van de soep achter gekomen dat een apparaat niet meer lekker werkt? Of is de keuken zelf aan vervanging toe? Kom langs in onze showrooms en laat je inspireren! Of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies.
VOLG ONS