088 0101 200 [email protected]

Als je op het punt staat om een nieuwe keuken te kiezen, sta je voor talloze beslissingen. Van de indeling en kleurenschema’s tot aan de apparatuur en accessoires, er is veel om over na te denken. Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken, is het afwerkingstype van je keukenkasten: Matte, zijdeglans of hoogglans? Ontdek de magie van elke afwerking en vind de stijl die het best bij jou past.

 

Matte, zijdeglans of hoogglans? – inspiratie

 

Matte keukens: Stijlvol en Tijdloos

Matte keukens zijn perfect voor liefhebbers van een ingetogen en tijdloze stijl. De matte afwerking geeft de keuken een elegante uitstraling en is ideaal voor wie houdt van een rustige en subtiele sfeer. Bovendien zijn matte oppervlakken minder vatbaar voor vingerafdrukken en kleine krasjes, wat ze een praktische keuze maakt voor gezinnen.

Combineer matte kasten met warme houttinten en natuurlijke materialen om een gezellige en uitnodigende keuken te creëren. Voeg enkele moderne accenten toe, zoals strakke handgrepen en minimalistische verlichting, om de perfecte balans tussen klassiek en eigentijds te bereiken.

 

zijdeglans

Zijdeglans keukens: Subtiel Schitterend

Zijdeglans keukens stralen een subtiel glanseffect uit dat de ruimte een verfijnde en moderne uitstraling geeft. Het lichte glanseffect voegt een vleugje elegantie toe aan de keuken, terwijl het toch gemakkelijk te onderhouden is. Zijdeglans keukens zijn vaak de ideale keuze voor liefhebbers van een eigentijdse stijl met een vleugje glamour.

Combineer zijdeglans kasten met strakke, moderne apparatuur en contrasteer met heldere accentkleuren voor een frisse uitstraling. Overweeg ook het toevoegen van glazen elementen, zoals glazen kastdeuren of een glazen backsplash, om de glans verder te benadrukken.

 

hoogglans

Hoogglans keukens: Stralend en Modern

Hoogglans keukens zijn perfect voor liefhebbers van een strakke en moderne esthetiek. Het gladde en glanzende oppervlak van hoogglans kasten reflecteert het licht, waardoor de keuken een heldere en ruimtelijke uitstraling krijgt. Dit type afwerking is ideaal voor kleinere keukens omdat het licht beter weerkaatst en daardoor de ruimte groter doet lijken.

Combineer hoogglans kasten met minimalistische meubels en strakke lijnen voor een eigentijdse look. Kies voor neutrale kleuren zoals wit, zwart of grijs om de strakheid van de hoogglans afwerking te benadrukken. Voeg accenten toe met metallic details of levendige kleuren om de ruimte wat karakter te geven.

 

Of je nu kiest voor matte, zijdeglans of hoogglans kasten, het belangrijkste is dat je keuken past bij jouw persoonlijke stijl en levensstijl. Breng een bezoek aan onze inspiratie showrooms of bekijk ons uitgebreide assortiment online om inspiratie op te doen en jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Wat je ook kiest, laat jouw keuken stralen als het kloppende hart van jouw huis! Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw keuken? Maak dan hier alvast een vrijblijvende afspraak.

 

Meer inspiratie

 

NIEUW! Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de nieuwe nieuwsbrief van Keukenwarenhuis.nl! Ontvang elke maand de beste inspiratie, trends, keuken tips, recepten en meer, direct in je mailbox.

Dank voor het inschrijven! Klik op de bevestigingslink in je mail om je aanmelding te voltooien.

Pin It on Pinterest